Komentari na vest

Tvrda i prenaduvana lopta ne može biti opravdanje za užasan napad

V

Vaterpolo

pre gotovo 2 godine

Bilo je dosta slabo juce ali smo ih malo podcjenili.Sada je bitno dobro se spremiti za vjerovatno Hrvate u cetvrtfinalu.Ova Australija ako dobije Amerikance sutra moze bar do cetvrtfinala.Spanci djeluju bas jako sto se tice Italijana sutra ce sa Spancima da se bore za prvo mjesto u grupi.Nasi mogu do medalje ali moramo popraviti napad posebno igraca vise jer sa onakvom igrom od juce sanse protiv Spanaca recimo su nam bas male.
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Ajde ljudi malo podrske i strpljenja za nase momke .... Uprkos svemu(golman njihov se razbranio,precke,stative-pola od toga da je uslo,sada bi pricali o mocnoj Srbiji) pobedili su i mogu da se spremaju za odlucujuce meceve ..... Sve ce to doci na svoje,kao i uvek ....

Страхиња Тешендић

pre gotovo 2 godine

Da bar pustite ljude da igraju,dve utakmice odigrali vi vec pisete i smarate.Novinari strucnjaci veliki!
V

VKP

pre gotovo 2 godine

Kao sto sam rekao i napisao na vise mesta. Olimpijada u Tokiju je poslednji veliki ples Srpskog vaterpola. Sa unistavnjem Partizanove skole unisten je i nas vaterpolo. Tako je kako je a svi znamo cija je zasluga
z

zasluga

pre gotovo 2 godine

zasluga je rukovodstva VK partizana i nikog drugog
a

argh

pre gotovo 2 godine

Kada se za 10 dana popnu na postolje, prvi ćeš skočiti ovde da hvališ. Što se tiče VK Partizan, stvarno je najveći klub u Srbiji. Ipak, FK Crvena Zvezda je najveća u Srbiji, ali u najpopularnijem sportu, pa se ne sećam da ste se bunili kada su je uništavali. Takođe, kada ste devedesetih i dvehiljaditih otimali igrače ostalih klubova, tada vam je bilo lepo. Podsetiću te da su Šapić, Ćirić, Vasović, Savić i još neki ponikli u Zvezdi, a onda su tu generaciju rasturili Bečej i Partizan.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Opet ta izmisljotine o nekoj imaginarnoj partizanovoj skoli koja nikad nije postojala.
@

@VKP

pre gotovo 2 godine

Ne trudi se da objasniš nešto ljudima koji su počeli da prate vaterpolo 2013 godine. Evo ima komentara "imaginarna škola" a Parizan 7 (6 u ex-YU) puta šampion Evrope. A za vreme SFRJ igrao isključivo sa igračima poniklim u Partizanu. Odnos titula u SFRJ Partizan 17, Jug 7, Mladost 6. A zanimljivo, posle raspada SFRJ...od 1992 do 2006...Bečej 6, Jadran HN 4, C.zvezda 2, Partizan 2, Budva 1. I onda danas morališu i o vaterpolu pričaju navijači tadašnje C.zvezde Yupex...kluba koji u staroj Jugoslaviji uglavnom nije ni igrao u prvoj ligi. Inače, upravo je taj klub tada i uveo sponzorstva u ovaj sport i uglavnom sa dovedenim igračima prvi put u istoriji pobedio VK Partizan, koji je naravno nastupao samo sa svojom decom. Podsetio bih još da je VKP, osim 7 titula prvaka Evrope još 14 puta bio u 4 najbolja. Nije mu niko u BG kupio nikakvu titulu. Ali dobro...dođu tako vremena kad pametan zaćuti, budala progovori...a fukara se obogati.
*

* * * * * * *

pre gotovo 2 godine

Evo ima i komentara da su Savić i Vasović ponikli u Zvezdi:)...Njima je jednostavno lakše da žive u nekoj svojoj istini:)...Teško je čak i potražiti na Google...a komentari sve trpe:)

Samo jedno ime znam

pre gotovo 2 godine

Partizan je za razliku od Zvezde u vaterpolu ali i u kosarci vise decenija imao odlican sistem rada i razvoja igraca ne otimanja, jer da je samo znao da otima ne bi napravio jednog Filipovica ili Jaksica i mnoge druge koji su u Partizanu od predskolskog uzrasta to je bio kljuc uspeha to Zvezda nije imala.