TREĆA SMENA: Noć odluke u Kopa Libertadoresu i Kopa Sudamerikani, Dalas ima meč loptu

Vreme čitanja: 3min | uto. 28.05.24. | 22:56

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

LDU KITO - UNIVERSITARIO, 23.55

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Izabrane vesti

LDU Kito nije bio smešten u najtežoj grupi Kopa Libertadoresa, gde je očigledno očekivao da će se takmičiti za plasman u plej-of, ali nije uspeo da se nosi sa zadatkom. Ekvadorski sastav rizikuje da ostane bez trećeg mesta. LDU je četvrti pre poslednjeg kola sa četiri boda, i zaostaje samo poen za Universitarijem. Sada u poslednjem kolu LDU dočekuje direktnog rivala za mesto u Sudamerikani. Pre početka grupne faze, Universitario je važio za jasnog autsajdera kvarteta, ali je bio iznenađenje od prvih kola. Na kraju nisu uspeli da se izbore za plasman u plej-of, ali ekipa Fabijana Bustosa ima šansu da završi na trećem mestu i bude u plej-ofu Kopa Sudamerikane, i za taj podvig ne bi smeo da izgubi.

PENJAROL - ROSARIO, 23.55

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Penjarol se našao u teškoj grupi, ali se sigurno smatrao kandidatom za mesto u plej-ofu. Tim Dijega Agirea do sada se samouvereno nosio sa zadatkom i zauzima drugo mesto sa devet bodova. Sada će Urugvajcima biti dovoljan remi da zadrže drugu poziciju koja vodi u nokaut fazu Libertadoresa. Rosario Sentral, kao i njegov protivnik, očigledno je očekivao da se takmiči za drugo mesto u plej-ofu. Ipak, za sada, Rosario je na trećem mestu u grupi sa sedam bodova i dva poena zaostatka za Penjarolom. Samo pobeda će Rosariju da omogući da završi na drugom mestu.

RASING - SPORTIVO LUKENJO, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Rasing u potpunosti opravdava status glavnog favorita svoje grupe u Kopa Sudamerikani. Tim iz Aveljanede je vodeći u kvartetu pre poslednjeg kola sa 12 bodova. Istovremeno, Akademci su ispred drugog RB Bragantina samo po dodatnim pokazateljima i nemaju prostor za grešku u poslednjem kolu protiv Sportivo Lukenja. Sportivo iz objektivnih razloga nije mogao ozbiljno da računa na izlazak iz ovako teške grupe, ali je i pored toga razočarao. Ekipa Hulija Kaseresa zauzima poslednje mesto sa jednim bodom i zaostaje tri boda za trećim Kokimbo Unidom, inferiornim u odnosu na Čileance u ličnim susretima i neće uspeti ni do trećeg mesta.

INTERNASIONAL - BELGRANO, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Internasional je važio za jasnog favorita svoje grupe Kopa Sudamerikane pre početka grupne faze, ali za sada zauzima tek treće mesto. Tim iz Porto Alegrea samo po dodatnim pokazateljima zaostaje za drugoplasiranim Delfinom, a sa četiri boda zaostatka za prvoplasiranim Belgranom, koji je odigrao dva meča više. Belgrano je svakako očekivao da se takmiči za jedno od dva mesta u plej-ofu i za sada se nosi sa zadatkom. Tim Huana Reala sa devet bodova vodi u grupi ispred Delfina i Internasionala.

DALAS - MINESOTA, 02.30

(Košarka, NBA)

Dalas je na svom parketu u trećem meču finala Zapadne konferencije savladao Minesotu (116:107) i poveo u seriji rezultatom 3-0, pa noćas ima meč loptu za prolaz u finale. Najbolji pojedinci u susretu 27. maja bili su Luka Dončić i Kajri Irving, koji su postigli po 33 poena. Maveriksi (50 pobeda i 32 poraza) su završili na petom mestu u Zapadnoj konferenciji tokom ligaškog dela sezone. Minesota je u utakmici 27. maja uspela da dobije samo treću četvrtinu, a ostatak nije uspela. Najbolji kod poraženih bio je Entoni Edvards koji je postigao 26 poena. Timbervulfsi (56 pobeda i 26 poraza) su zauzeli treće mesto na tabeli Zapadne konferencije na kraju osnovne faze sezone.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara