© AFP
© AFP

Brutalan šou Šona O'Melija za odbranu UFC titule

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 08:59

Spektakl na UFC 299

Pamtiće grad Majami istinski spektakl u režiji šampiona bantam kategorije (do 61 kg) u režiji Šona O'Melija. Amerikanac je na najdominantniji, neki bi rekli i najbrutalniji način odbrani titulu u pomenutoj kategoriji pošto je istinski isprebijao Marlona Čito Veru.

Da stvar bude još luđa, Ekvadorac je dobio takve batine da su sudije svih pet rundi dodelile O'Meliju i to bez previše dvoumljenja, a jedina stvar vredna pomena kada je u pitanju popularni Čito je činjenica da uprkos silnim udarcima nije nokautiran.

Izabrane vesti

O'Meli je šampionsku titulu dobio izvanrednom pobedom nad Aldžemejnom Sterlingom, ali kako kažu ljubitelji UFC-a, nisi pravi šampion ako ne odbraniš titulu. Sada je to uspeo Šon i to protiv borca koji ga je savladao. Marlon Vera je jedini borac koji je savladao O'Melija u dosadašnjoj karijeri, iako Amerikanac ističe da nije taj meč zapravo nije poraz jer se povredio.

Sada je istinski pokazao da je u ovom momentu iznad Vere.

Posle meča, O'Meli je istakao da bi se rado popeo u kategoriju iznad kako bi izazvao novog šampiona u diviziji do 66 kilograma gde je Španac, Ilija Topurija postao šampion pošto je nokautirao Aleksandra Volkonovskog.

Da li ćemo videti O'Melija u novoj diviziji ili će se boriti protiv Maraba Dvališvilija... Ostaje da se vidi.


Pored pobede O'Melija na UFC 299, vredi da napomenemo pobedu Dastina Poarijea.


tagovi

UFC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara