Jovo Caković (©MN Press)
Jovo Caković (©MN Press)

Caković: Ne bih da budem prepotentan, ali Jedinstvo je ekipa koja je naučila da pobeđuje

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.04.24. | 17:24

"Smatram da smo ove sezone igrali dobro i u Ligi šampiona", rekao je trener Pazovčanki

Osvojen Superkup, osvojen Kup, čeka se titula. Jedinstvo je prošle godine zaselo na tron i još se ne pomera sa postolja u svim domaćim takmičenjima.

Pazovčanke su pre dva dana završile posao u polufinalu protiv Crvene zvezde i tako se plasirale u novo finale.

Izabrane vesti

"Lep je osećaj kada se pogleda sav rad i dobre partije kroz sezonu. Mislim da smo igrali dobro, da nismo imali mnogo poraza... Raduje me činjenica da smo drugi meč protiv Zvezde igrali mnogo bolje nego prvi. Tada se osetila pauza od deset dana i kod jedne i kod druge ekipe. Nadam se da ćemo spremni i zdravi da dočekamo finale i što bih ja rekao da se izigramo, pa neka osvoji titulu bolji", rekao je trener Jedinstva Jovo Caković.

Protivnik u finalu će biti Železničar ili TENT - biće poznato u ponedeljak posle majstorice. Cakoviću je svejedno ko će doći njegovom timu na megdan.

"Ne bih time da se bavim... Moja želja je da imam moje igrače u dobroj formi, zdrave i sa dobrom energijom, u takmičarskom ritmu. Ko god bio protivnik - nema lakih finala".

Branka Tica i drugarice su odigrale tri veoma dobra seta protiv Zvezda, a u jednom su malo pale... Trener misli da još nisu na maksimalnom nivou, ali da su blizu njega.

"Jedinstvo je ekipa, da ne budem prepotentan, koja je naučila da pobeđuje. I prošle sezone i ove... Smatram da smo igrali dobro i u Ligi šampiona, tu smo mnogo napredovali. Treba da naučimo da neke lagane lopte ne poklanjamo, da vladamo u terenu jer smo mladi, da igramo kad je utakmica u egalu. Biću zadovoljan ako podignemo nivo igre za nijansu, ako bude za desetak odsto - biću prezadovoljan", podvukao je Caković.



tagovi

ŽOK Jedinstvo Stara PazovaJovo Caković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara