Komentari na vest

Crne rupe srpskog napada pojele medalju, Špancima svetska bronza

Scholes

pre 9 meseci

Ajmo tisina! Bravo momci!!!
1

1991goran

pre 9 meseci

Kako da se osvoji medalja kad oni ljudi toliko promasuju?! Pa ono je nenormalno da se onoliko masi, juce je onaj grk imao jedno 20 odbrana, ovaj danas isto. Kad je bila ona stara garda efiksanost je bila jedno 80%, ovi danas su na jedno 5%.
M

Metodija

pre 9 meseci

Tražili ste - gledajte. Htjeli su da uništite VK Partizan (malo morgen), najtrofejniji srpski klub, koji ima više evropskih klupskih titula nego celo SD CZ... Stvarali su hibridne vaterpolo klubove kao Bečeč, CZ i Radnički, a sada Novi Beograd koji su plasali po jedno ili nekoliko ljeta. Propast se nastavlja. Sad su im krivi Vujošević, Danilović i Marjanović. To se zove bolest od trofeja SD Partizan. Neizlječiva.
D

Drvena

pre 9 meseci

Medalja.
o

ostlala je samo još

pre 9 meseci

Ženska odbojka najpopularniji ženski sport.Dokle su došli ostali sportovi nabolje govori podatak da u odbojci u Srbiji više ima sudija nego igrača vaterpolista u Srbiji.U Beogradu je više odbojkašica nego košarkaša u Srbiji ili više odbojkašica nego odbojkaša i rukometaša zajedno u Srbiji.U N Sadu je više odbojkašica nego košarkašica i rukometašica zajedno u Srbiji.N Sad ima više ženskih odbojkaških klubova nego Srbija ukupno ženskih u rukometu ili košarci.
i

ironija

pre 9 meseci

Ali ovdašnjim stručnjacima taj sport smeta te ga večito omalovažavaju iako su te devojke jedine od svih ekipnih sportova u stanju da osvoje medalju na OI, SP i EP. Imaju kontinuitet od 2015. Ženska odbojka neuporedivo popularnija od muške ali ovde očito i dalje žive u eri Miljkovica, Grbica, Kviska.
U

Ustani i stani mirno

pre 9 meseci

Gore pomenuti koje nipodastavas imaju zlato sa OI dok te koje pominjes imaju osvojene turnire moje ulice!
i

ironija

pre 9 meseci

"Osvojeni turniri moje ulice" znači tako se sad zove Svetsko prvenstvo jel?Odbojkašice su dvostruke svetske šampionke i DA one su naša jedina ekipa koja je u ovom trenutku konkurentna da osvoji medalju na velikim takmičenjima.
S

SECAM.SE

pre 9 meseci

DULE VUJOSEVIC ZA SPORTSKI ZURNAL " JA SAM NAVIJAC ZVEZDE" 1991 GODINE. SECAMMMM SEEE
R

Raus

pre 9 meseci

Blamaza srpskog vaterpola pod selekcijom tzv selektora Stevanovica se nastavlja.Nisu bili dosta porazi od Gruzije i Rumunije i zavrsetak svetskog kupa nego moramo jos jedno takmicenje zavrsiti ponizeni,izgubivsi svaku utakmicu koju smo igrali sa ozbiljnim vaterpolo ekipama.Stevanovicu odlazi!
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

Secam se osnivacke skupstine srpske napredne stranke u Hajatu i Dula Vujosevica na istoj.
B

BCS Šabac

pre 9 meseci

Tema je vaterpolo i naš neuspeh na SP.
V

Vaterpolo

pre 9 meseci

Nije se ocekivalo da mozemo dobiti Spance,ali svakako imamo dosta problema pogotovo u napadu.Protiv Italije smo odigrali najbolje na turniru i tu je napad funkcionisao.Kada se vrati Mandic ekipa ce biti jaca ali ce opet biti na ep jako tesko uzeti medalju.Sada smo usli medju cetiri ako pogledamo ove Francuze po igri su sigurno zasluzili polufinale tako da nasi mogu biti zadovoljni i sa ovim cetvrtim mjestom.Hrvati su ranije ispali iako su prvaci Evrope,nista nije sigurno i nasi moraju biti spremni maksimalno za ep jer je sada bilo koja medalja uspije nemamo vise onakve majstore.
C

CikaMirkic

pre 9 meseci

Mirko Marjanovic u isto vreme premijer drzave i predsednik Partizana.
g

gost035929

pre 9 meseci

na proslom prvenstvu u budimpesti pre godinu dana srbija je imala pet pobeda i jedan poraz i to u poslednjim sekundama od hrvatske u cetvrtfinalu. i sad vi meni pricate kako je ovo napredak. vazi al kad bi se lagali.
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

Danilovic iz srpske napredne stranke koji je bio i clan demokratske stranke da podnese ostavku zbog tri uzastopna debakla kosarkasa.
B

Brukanje grba

pre 9 meseci

Mi smo na ovom prvenstvu odigrali 7 utakmica. Dobili smo 4, izgubili 3 (57%). Od 4 koje smo dobili, 2 su bile ubedljive i to protiv sila JAR i Japan. Od 3 koje smo izgubili, 3 su bile više nego ubedljive. Znači bilans 2-2-0-3. Sramno!
B

BCS Šabac

pre 9 meseci

Sve lepo napisano,samo bih dodao da Stevanović snosi veliku odgovornost za ovo i da ga treba smeniti.
V

Vaterpolo majstori

pre 9 meseci

Potučeni do nogu... Ne razumem ove likove koji veličaju četvrto mesto. Mi smo bez medalje, četvrti ili četrnaesti potpuno je nebitno. A drugo je što smo četvrti isključivo zahvaljujući srećnom spletu okolnosti (pre svega pobeda nad CG posle preokreta i penala, koja nas je odvela na Japan, pa na Italiju gde smo uz njihov očajan meč opet slavili na penale) a ne našoj dobroj igri. Određenim igračima se već sada treba zahvaliti, a pre svega "selektoru" koji ih je tako kilavima napravio u juniorskoj selekciji pa sad nastavlja to i u seniorskoj. Milanović ili Vujasinović jedina prihvatljiva rešenja za spas srpskog vaterpola.
o

odmah

pre 9 meseci

Ostavka Danilovica clana srpske napredne stranke i bivseg clana demokratske stranke zbog unistavanja srpske kosarke i debakla na tri uzastopna velika takmicenja.
p

papas

pre 9 meseci

Prijatelju ako nisi primetio ti koji velicaju 4. mesto su botovi. Vidis da u komentarima nemaju ni jednu cinjenicu, problem samo velicaju bez osnova.
e

eeeej

pre 9 meseci

Realnost .....Samim ulaskom u polufinale,napravljen je veliki uspeh ..... U napadu sve se svodi na Rasovica i Jaksica,nemamo vise ni par vrhunskih centara,a najvece razocarenje su Radulovic,Drasovic,Vucinic koji su trebalo biti najveca ispomoc u napadu.Bane Mitrovic jos jednom pokazao da je vrhunski golman (peterac i zicer odbranjeni u tr.cetvrtini) ali je izostala realizacija u napadu.U svakom slucaju treba pruziti podrski ekipi ,koja je na novom pocetku stvaranja i svi se nadamo povratku (uopste ne sumnjam da ce biti tako) na stare staze uspeha.Napred Srbija !!!
n

nisu doruckovali

pre 9 meseci

Horor kako sutiraju dva momka koja su nosila juniorsku rep na sp i ep...kao da si ubacio dete koje je tek skinulo misice i dao mu loptu pa jedva dobaci....voleo bih da gresim, ali msm da ovi momci nemaju to nesto....
O

Ostavke

pre 9 meseci

DEBAKL!
O

OSTAVKE

pre 9 meseci

U KSS nakon tri uzastopna debakla.
i

ili ili ili ili ili

pre 9 meseci

Cestitam naprednoj vlasti koja je uspela da unisti nas najtrofejniji sport.
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

Cestitam Danilovicu koji je clan sns a na unistavanuu kosarke.
F

FM

pre 9 meseci

Glavu gore, bice bolje!
А

Аир Сербиа

pre 9 meseci

И ово је успех! Бравоооо 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
i

ili ili ili ili ili

pre 9 meseci

Cestitam velikom vodji uspeo je da unisti najtrofejniji sport u zemlji.
k

kekr

pre 9 meseci

Vaterpolo je slika drustva, kakvo je uspeo da napravi, razoreno.
g

goran1234

pre 9 meseci

Radulović, Drašović i Djordje Vučinić ( igraci koji su trebali bar dostojno da odmene ( Prlainovića, Filipovića i Aleksica i Mitrovića ) , ali bar dostojno, odigrali su živi užas, za tri odlucujuce utakmice ( Italija, Grcka i Spanija) , Radulovic sut 0-16, Vucinic 1-17, Drasovic 0-14 !!!!!! Sta dalje reći nakon tih podataka ! Radulovic ubedljivo najvece razocarenje prvenstva, MVP juniorskih prvenstava gde smo bili prvaci sveta potpino se raspao, i to ne prvi put, prosle godine na SP i na EP isto ama bas nije pokazao nista ! Vucinic i Drasovic sa sutevima koji jedva dobace do golmana a oni sutaju i sutaju non stop iznova i traće napade, potpuni fijasko od njihove igre ! Odbrana nam je bila odlicna danas, cak u protiv Grka nije bila losa, ali napad se raspao jel se sve svelo na Rasovica i Jaksica, cak je decak Milojevic ( 19 god ) pokazao mnogo vise pomenutih na pocetku teksta !!! Bas razocarenje
j

joe78

pre 9 meseci

igraci iz bahatog novog beograda, i danas nas je kostala njihova individualna bahatost
А

Алекса977

pre 9 meseci

Хвала вама момци на борби и пожртвованости.
B

Belgrano

pre 9 meseci

Vaterpolisti cetvrti na SP, kosarkasice pete na EP, rukomet juniori U21 cetvrti na SP, kosarkasi U19 sesti na SP, kosarkasi U20 peti na EP, kosarkasice U18 cetvrte na EP, nerealno koliko puta smo ovog leta zavrsili od 4-6. mesta na raznim takmicenjima.
č

činjenica

pre 9 meseci

Pa šta?Do kraja leta ima još puno takmičenja, pogotovo u odbojci gde se itekako može očekivati medalja.
K

KGL

pre 9 meseci

Nije mala stvar biti četvrti na svetu idemo korak po korak doćiće i medalja uz puno rada i strpljenja potrebna je i sreća
Z

ZzzRrr

pre 9 meseci

Meč koji je pokazao koliko nama nedostaje levoruki šuter (Mandić pre svega). Celo poluvreme smo bili bez gola, to ni protiv slabijih reprezentacija ne bi prolazilo. Sve u svemu, veliki uspeh je i ovo!
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

Gorostase radujes se navijanju muftije za Partizan a omalozavas patrijarha? Sta je sa mozgom u tvojoj povelikoj lobanji koja nije krstena?
I

Indijanac72

pre 9 meseci

Cestitke momcima na 4 mestu.Za nesto vise je trebao Mandic u ekipi,jer nismo.imali levaka u ekipi i s tim vise opcija u napadu.A krivac sto nije igrao Mandic zna se ko je.Instant klub sa Novog Beigrada i njihov predsednik.
g

gorostas.glavati

pre 9 meseci

Ovaj poraz je obradovao samo sabane koji pricaju lose o Srbiji i ne misle dobro Srbiji. Tih izmanipulisanih sabana ima dosta, oni sede po kaficima i glume smekere na instagramu i truju srpski narod preko tvitera. Umisljeni su a u stvari su plitki kao potok.
p

pogled na kraju

pre 9 meseci

Da sumiramo: Srbija je uzela 4. mesto SPLETOM SRETNIH OKOLNOSTI. Dobili su dva meca na peterce, a sve ostale meceve sa ozbiljnim timovima su izgubili. U polufinalu sa Grcima i za trece mesto sa Spancima bila je to igra macke i misa. Jutros jedan gol za celo drugo poluvreme i to u zadnjim sekundama (sretan gol). Igra sa igracem vise - katastrofa (ne samo u ovom mecu), igra sa igracem manje - nesto manja katastrofa. Dva upotrebljiva igraca u napadu - Rasovic i Jaksic, koji se, shodno tome, ispucavaju do besvesti. Samopouzdanja nema, jer NEMA KVALITETA za medalje. Da, Mandic nije igrao, ali ko god misli da bi uzeli medalju sa njim - gresi, jer jedan igrac sam ne moze nista, Najveca greska je pomisliti da je napravljen neki napredak zbog sretnog ulaska u polufinale. Igra je - losa, nesadrzajna, i napad i odbrana škripe protiv iole ozbiljnijeg tima. Nesto bolje i brze plivanje u odnosu na prosla takmicenja. Trener? Nemocan da bilo sta promeni kada kola krenu nizbrdo. Sta se moze uciniti? Mozda dovesti nekog iskusnijeg umesto Stevanovica , npr. Milanovica? Ali, istini treba pogledati u oci - ovo je trenutno generacija bez izrazitog kvaliteta i medalje su malo verovatne.
g

gorojko1978

pre 9 meseci

Španija odigrala loš meč,nudila se sve vreme i na kraju ubedljivo dobila .Eto toliko je očajna bila Srbija u napadu..Ovo je nezabeleženo u istoriji našeg vaterpola da gol nismo dali više od 2 četvrtine..Sve se svodi na 2 igrača a oni nisu mašine da mogu igrati po 30 minuta nepogrešivo...Jednostavno mimo njih dvojice u napadu nije postojao igrač koji hoće da preuzme odgovornost.Radulović je najveća prevara od igrača,to pričam od početka ..nijedan gol u 3 utakmice koje odlučuju o plasmanu..
G

Gostimirko

pre 9 meseci

Uroš Stevanović 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣