Komentari na vest

Čudo neviđeno u Berlinu: Norveška kao Srbija - Farska Ostrva su hit (VIDEO)

G

Gost "

pre 3 meseca

Recimo da Farska ostrva pobede Dansku , e tobi bilo najbolje....
K

Kristian Kjelling

pre 4 meseca

Ko je letos gledao Svetsko prvenstvo za juniore, imao je priliku da se uveri u potencijal Farana, a posebno šta i koliko može momak iz THW Kiela Elias Ellefsen. Ko nije gledao, ko ranije nije baš mnogo pratio, uverio se protiv Norvežana kakav je to materijal. A "veliki poznavalac rukometa" sa Javnog servisa kaže tokom prenosa meča Srbija - Iceland kako je, istina po njegovom mišljenju, a bilo bi lepo da ga potkrepi nečim drugim do patriotizmom, "Miloš Kos najtalentovaniji rukometaš na svetu". Gospodinu Matiću sa RTS-a svakako hvala što je nauštrb sopstvenog intelekta slatko nasmejao svakoga ko iole prati rukomet, ali je, realno, žalosno da nas opskurni likovi, a ovaj je jedan od šampiona, vode kroz važne sportske događaje. Nekada smo rukomet na nacionanoj televiziji gledali uz glas legendarnog Srđana Kneževića, a sada imamo Sagu o biciklisti. Da mi je neko rekao da će mi ovoliko nedostajati Peđa Strajnić, ne bih mu verovao... Nemanja Matić (ne fudbaler) obavezno da uzme mali kurs kod Sretena Raškovića i Stevana Stevanovića, dobiće popust. Posle toga ide i obuka za fudbal... Napred, Srbija!
R

Realno...

pre 4 meseca

A na tribinama komplet svi stajovnici Farskih Ostrva!
K

Koja štela

pre 4 meseca

Skandinavska podvala 1/1. Jedino mi je žao što nisam uplatio novac na početku 2. poluvremena, kada su počeli da igraju gol za gol. Live kvota na remi je bila oko 10, ali ni ovako ne mogu da se požalim.🫰
g

gost1978

pre 4 meseca

kakva atmosfera farana na tribinama
I

IS HS NI KA!

pre 4 meseca

Smarate sa ovim Faranima. Ozbiljno smarate. Prvo Klaksvik u fudbalu, sada ovi rukometni nebitalci za koje do ovog turnira niko nije čuo izvan granica njihove takozvane "države". Proći će kao onomad Šefild u PL, jednogodišnje čudo koje će ubrzo da se vrati tamo gde mu je i mesto. Videćete. Čak su i sada jedna od najgorih reprezentacija na ovom prvenstvu Evrope, sreća njihova da postoje Bosanci koji samo u prevarama i lopovluku nisu najgori u Evropi. Lupajte minuse, slobodno, ali videćete.
L

Linoleum

pre 4 meseca

Au ovo je jedan od najglupljih komentara koje sam procitao na ovom sajtu. Po tvojoj logici niko nije trebalo da pise o Lesteru kad je osvojio PL zato sto je to bilo jednogodisnje cudo? Pa bas zato sto su te odredjene ekipe cudo treba i pisati o njima. Ne moraju nikad vise da naprave nista, obelezili su istoriju.
I

Isfrustrirani čoveče

pre 4 meseca

Zašto komentarišeš ako ti je nebitno. Ti i tebi slični ste samo obična grupa isfrustriranih ljudi
Л

Лаза Лазаревић

pre 4 meseca

Каква си ти исфрустрирана дилеја ово још нисам видео, уздржавам се вређања, ал’ ти си за Ковин, 99% спортских фанова воли овакве приче и мора се наћи неко овакав да мрачи, невероватно…
v

vroom

pre 4 meseca

Svi su ponekad hit samo mi smo u rukometu uvek svezi i primamljivi kao prekjucerasnji 'lebac
S

Stef132

pre 4 meseca

Prvo, nije bilo na 3 minuta do kraja 3 gola razlike za Norvezane nego minut i po pre kraja! Za minut i po su Farani stigli 3 gola razlike, i sasvim zasluzeno uzeli bod! Druga stvar, najvaznija, toliko su sudije gurale Norvesku protiv jedne male drzave od 50.000 stanovnika, da je to bruka za sudijsku organizaciju i za ovo prvenstvo uopste! Toliko su Norvezani igrali prljavo i toliko su ih gurale sudije da je to nerealno! Ko je gledao utakmicu video je!
G

Gost 357

pre 4 meseca

Postavlja se logicno pitanje sto ekipe cesce ne primenjuju takvu vrstu odbrane koja je dosla glave i nama i Norveskoj?