Dejan Savić napustio Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.01.23. | 22:41

Ekipu preuzima Aleksandar Filipović

Bivši selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić više nije trener vaterpolista Crvene zvezde. Jednom od najboljih svetskih stručnjaka ovo je treći odlazak iz Zvezdinog tabora, u prvom mandatu osovojio je šest trofeja, uključujući i Ligu šampiona.

Drugi put Savić je napustio klub pre četiri godine posle ispadanja u Kupu Srbije u Kragujevcu. Novi povratak među crveno-bele dogodio se prošle godine, na pola sezone, kada je pod pritiskom navijača uprava prekinula saradnju sa Mirkom Vičevićem.

Izabrane vesti

U ovoj sezoni Crvena zvezda je možda jedini kiks imala u derbiju sa Partizanom. U Evrokupu je igrala dobro i bila na pragu iznenađenja izbacivanja prvog favorita Vašaša iz daljeg takmičenja.

„VK Crvena zvezda obaveštava sportsku javnost da su klub i šef stručnog štaba Dejan Savić sporazumno završili saradnju. Ekipu će u drugom delu sezone predvoditi dosadašnji asistent Aleksandar Filipović koji je ulogu šefa stručnog štaba obavljao i kada je osvojen poslednji Kup Srbije“, stoji u saopštenju crveno-belih.

Filipović će ekipu kao šef stukre predvoditi već za dva dana, kada crveno-bele očekuje okršaj Kupa Srbije sa Vojvodinom.


tagovi

Dejan Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara