Komentari na vest

Evropska Voša – odlična 5, zamajac za budućnost, samo je falio pun SPENS

P

Pandora_

pre 2 meseca

Mog dedu si nervirala u 77 godina, mog tatu nerviras 56, a mene 28. Toliko godina nerviranja, a ti danas napunila tek 110. TEK! Ljubavi, srecan ti rodjendan
L

LFCC

pre 2 meseca

Slana bara je optimalan dvorana, atmosfera je mnogo bolja nego sto bi bila an Spensu cak i da je skroz pun a skoro sigurno nikad ne bi bio skroz pun. Da ne pricam da je to pravi domaci teren na kome igraci treniraju.
m

maxi55

pre 2 meseca

A gde će da igraju Ligu šampiona?
S

Spens

pre 2 meseca

Dokle kuknjava za Spensom , ispravna i jedina normalna odluka je Slana bara ! Najbolja atmosfera u LE ove Sezone , teren koji je Domaći! Kome je do Vašara pravac Šabac ili Guča! Liga Šampiona će se igrati , e to ne smem ni da Vam kažem tek bi onda počela kuknjava ovde !

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Svi se urotili što se Zvezdi i Partizanu daju velike pare u košarci a niko ne postavlja pitanje što se daju ogromne pare Vojvodini u rukomet pa se kao brane da nemaju veliki budžet a imaju sami veći budžet od cele naše lige pa lako je da praviš rezultat kad isto država ulaže to jest Srbija Gas Dušan Bajatović verujem da od ovih sto su sinoc igrali sa njima da Vojvodina ima veći budžet.
2

2+2=4

pre 2 meseca

Bojane@Vidi se da si rukometna neznalica. Kadeten ima tri do cetiri puta veci budzet. Budzet koji ima Vojvodina za evropu je smesan. To je budzet za eurokup.
B

Bgd11

pre 2 meseca

Evropska Vosa za najvisu ocenu ! Za nesto vise treba vise para,samo deseti deo od kosarkaskog budzeta.
p

peropetica

pre 2 meseca

oni imaju neogranicen budzet nego je problem sto Srbija nema rukometasa
7

7 0

pre 2 meseca

Za postavljenu odbranu,borbu, cista desetka ! Nemate za cim da zalite dali ste mnogo vise od realnog. Ima dosta igraca koji izlaze iz povrede i tu je potrebno vreme i strpljenje.
a

a osim

pre 2 meseca

flensburga koje su kvalitet te ekipe..treca ekipa u mk i la rioha..i osim rogana ako je on njihov igrac svi ostali preislusni..spori..neupotrebljivi u oba smera..
B

Belgrano

pre 2 meseca

Napisao sam sinoc vec, Vojvodina je pomerila srpski klupski rukomet sa mrtve tacke. Godinama nismo imali nijedan klub u LS ili LE ni u muskoj ni u zenskoj konkurenciji, sto je tragedija i sramota, sad barem imamo taj jedan, sto je i dalje dosta jadno. Osvojili su EFH kup, prosli grupnu fazu LE i u drugoj grupnoj fazi bili na loptu od plasmana u Top12 Lige Evrope, to je ozbiljan uspeh za nase uslove. Upisane su pobede protiv La Riohe, Silkeborga, Kadetena, a imali su pristojne nastupe protiv Flensburga. Sve u svemu odlicne dve evropske sezone, imaju dosta mladih srpskih igraca koji imaju potencijal, samo nastaviti ovim putem i bice to jedna lepa prica. I da, MOLIM VAS prebacite sledece sezone par vecih evropskih utakmica u Spens, kako drugacije da se razvije baza navijaca Vojvodine a i rukometa u Srbiji generalno?
s

samo ti si za mene sampion

pre 2 meseca

Novi Sad je grad odbojke i fudbala, bice i rukometa. Prosle godine nakon nikad gore sezone u fudbalu, protiv Napretka i Spartaka na pocetku sezone preko 5000 gledalaca na Karadjordju. Ima Vosa brdo navijaca, ali jednostvano em razocarani em uspavani. Steta za rukomet, bice bolje.