Dejan Milosavljev (©Starsport)
Dejan Milosavljev (©Starsport)

Fukse Berlin zabranio dolazak Milosavljeva u Srbiju

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.04.23. | 15:35

Golman Orlova mora da ostane u nemačkoj prestonici, nije mogao da se pridruži saigračima pred mečeve sa Finskom i Slovačkom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Golmana Fuksea iz Berlina, Dejana Milosavljeva, nećemo da gledamo ove nedelje u dresu Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Popularni Banda se povredio prošlog utorka u revanšu četvrtfinala Lige Evrope protiv švajcarskog Kadeten Šafhauzena.

Rukovodstvo berlinskih Lisica mu nije dozvolilo da dođe u Srbiju i koristi EHF nedelju za oporavak u svojoj zemlji već se insistira da se terapije obavljaju u Nemačkoj, saopštio je RSS. "Igrice" Berlina bile su i početkom godine, kada su pustili Milosavljeva da se pridruži saigračima tek dan posle duela drugog kola na Svetskom prvenstvu u Katovicama, upravo protiv Nemačke, koju je četa Alfreda Gislasona dobila golom razlike.

Izabrane vesti

Umesto Milosavljeva partner Vladimiru Cupari na golu biće Milan Bomaštar koji je bio planiran za treninge, ali će sada da zameni jednog od najboljih čuvara mreže današnjice.

Izabranici selektora Tonija Đerone nalaze se na drugoj poziciji u grupi koja direktno vodi na šampionat, a u četvrtak (18.00, RTS 2) ih očekuje pretposlednji meč kvalifikacionog ciklusa protiv selekcije Finske. Srbiji treba bod u naredna dva kola da bi i matematički obezbedila plasman na kontinentalni šampionat.

Kapiten najboljih srpskih rukometaša Nemanja Ilić nema dileme o imperativu pobede.

Očekuju nas teške utakmice, ali uvek igramo na pobedu. Neće biti lako jer smo se gotovo već kvalifikovali, ali nemamo pravo da bilo koga potcenjujemo. Idemo da ostvarimo trijumf i da potvrdimo odličan ciklus kvalifikacija i formu. Igrati pred svojom publikom je poseban motiv i meču u Novom Sadu se naizmerno radujemo, ali najpre smo fokusirani na Finsku i taj prvi meč”, rekao je kapiten Orlova.



tagovi

Dejan MilosavljevRukometna reprezentacija SrbijeFuhse

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara