Granados 'granatirao' Zvezdu na Dorćolu

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.03.24. | 22:04

Sigurno slavlje ekipe Živka Gocića u derbiju šampionata - 17:12

Šampion Srbije, Novi Beograd, nastavio je seriju nepobedivost u domaćem šampionatu, pošto je kao gost u derbiju savladao najvećeg konkurenta za visok plasman, Crvenu zvezdu, rezultatom 17:12.

Izabranici Živka Gocića su prevagu napravili u trećoj deonici, nakon koje su imali nedostižna četiri gola prednosti, kada je Novi Beograd golovima Nikole Jakšića i Đorđa Vučinića stekao četiri pogotka prednosti. To je aktuelnom šampionu i osvajaču Kupa Srbije omogućilo da meć rutinski privede kraju. Crveno-beli su pokušavali da odgovore na snažan ritam pritivnika i vrate se u igru za pobedu, ali nisu imali dovoljno snage za to.

Izabrane vesti

Okršaj je obeležio španski reprezentativac, Alvaro Granados, koji je postigao četiri gola i bio najzaslužniji za slavlje gostujućeg tima, mada je igrač domaćih Nikola Bursać bio najefikasniji igrač meča sa pet datih golova.

Novi Beograd je imao znatno širi napadački arsenal i mnogo više igrača koji su dali svoj doprinos pobedi Gocićevog tima. Čak četvorica igrača su postigla po četiri gola, a to su Pijetlović, Jakšić, Perković i Vlahopulos.

Kod sastava Aleksandra Filipovića tri pogotka je postigao Dušan Vasić.

CRVENA ZVEZDA – NOVI BEOGRAD 12:17 (4:6, 3:3, 3:5, 2:3)

Bazen „25.maj MGM“, sudije Prlić – Milović, delegat Marjanović.

Isključenja: Crvena zvezda 7, Novi Beograd 16. Peterci: Crvena zvezda 1, Novi Beograd 2.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Bursać 5, Danković, Marković 1, Subotić 1, Vasić 3, Gogov, Basara, Vulićević, Seman1, Milojević 1, Radović, Ivanović, Popović. Trener Filipović.

NOVI BEOGRAD: Dobožsnov, Martinović, Skumpakis, Granados 4, Ćuk 1, Pijetlović 2, Drašović 1, Jakšić 2, Perković 2, Filipović 1, Lukić 1, Vlahopulos 2, De Mikelis, Vučinić 1. Trener Gocić



tagovi

VK Novi BeogradVK Crvena zvezdaAlvaro GranadosŽivko Gocić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara