Komentari na vest

INTERVJU - Katarina Lazović: U klubu si jedinka, a u reprezentaciji je lepo i samo da budeš tu

S

Sempervivum

pre 2 meseca

Конкуренција на позицији примача је велика, а проблем је што у Париз иде 12 играчица (+1 резервна) , а не уобичајених 14. Мислим да ће у екипи бити Бианка, Сара и Александра Узелац сигурно, а за четврту позицију примача ће бити више конкурената. Ако се Бранкица са формом врати у репрезентацију, онда ће то бити Бранкица, ако не, онда ће то бити Катарина (мада има још неколико младих из домаће лиге). Њена шанса је што је, изгледа, Гвидети прилично готиви.
R

Rudi Panjko

pre 2 meseca

Od ove godine na olimpijske ide 13 igrača.
R

Rudi Panjko

pre 2 meseca

Ja procenjujem drugačije. Mislim da kao defanzivniji primači idu Buša i Lazović. A kao ofanzivniji će se takmičiti Lozo, Uzelac i Mihajlović. I mislim da može da se desi da Lozo ne ide. A može i da se desi da povede svih pet možda, a da povede samo jednog korektora.
i

ironija

pre 2 meseca

Najpametnije bi bilo da povede svih 5 primača a da Bjelica ne ide jer svakako igrati neće a zauzima mesto.
F

Fannn

pre 2 meseca

Bjelica mislim da svakako nece ici, problem je sto se mi ne mozemo osloniti na jednog libera. Morace voditi i Pusic i Jegdic.
L

Laza i Maja

pre 2 meseca

Katarina i Maja Aleksic ubeljivo nase najlepse odbojkasice

Mr 007

pre 2 meseca

Kako ovaj naslov objasniti fudbalerima. Cast izuzecima poput Tadica i Mitrovica,ali ostatak igra zbog zalaganja na nivou Zimbabvea🤣
S

Sta reci?

pre 2 meseca

Stefana Veljkovic se porodila, propustila OI u Tokiju ali je dosla na EP da pomogne koliko moze, trenirala vodila dete na treninge u kolicima ima snimak gde se devojke ispred Stark Arene igraju sa detetom koje sedi u kolicima, Bojana Drca porodila se pauzila dosla 2022 odradila Ligu nacija i SP uzela dve medalje to leto bila najbolji tehnicar sveta na tom SP. Brankica Mihajlovic dozivela veoma ozbiljnu povredu evo celo leto i cele godine daje sve od sebe u klubovima da podigne formu da dodje i pomogne ovo leto devojkama u Parizu. Ove devojke stvarno daju sve od sebe, a nadju se neki da pljuju. Pa one ne stignu ni da zavrse klubsku sezonu posle 7 dana stize poziv za Ligu nacija, ove godine ih pljuju jer su izgubile finale a pola njih ne zna da je 3 igracice virus imalo, Aleksandra Jegic pocela finale kao starter morala izaci nije islo devojka virus imala 4 dana, Ognjenovic pod temperutom igrala, i opet 5.setova igrale, borile se kao zmajevi i na kraju nas opet jedva dobili, odlucila jedna lopta. I onda se stvarno nadje neko da isproziva bilo koju od tih devojaka. Boskovic place posle finale kaze nisam donela zlato Srbiji, dodje neki ovde is ispise brutalno uzasne reci za tu devojku. Sramota!
P

Prevedeno na srpski

pre 2 meseca

Drugim rečima: U reprezentaciji se šlepam, a u klubu kad treba nešto da se uradi - e to je već teže.
B

Bukvalno ne

pre 2 meseca

Nisi ni citao sta je devojka prica ali je bitno da si isprozivao. Na poziciji primaca u Srb je ogromna konkurencija, na OI ide samo 12 igracica, znaci od toga samo 4 primaca. Kada pogledas da tu imas Uzelac Lozo Busu Brankicu Lazovic nije lako doneti odluku jer svaka ima svoje mane ali i vrline. Ova devojka je zasluzna za preokret protiv Turske 2021.godine na EP koji je Srbija dobila u polufinalu 3:1. Kineski ligu ocigledno nisi ni pratio, jer da jesi znao bi da je bila jedan od najboljih primaca u toj ligi i po poenima i po procentu pozitivnog prijema. Po meni ona je trenutno i bolja od Bianke Buse, prijem joj je stabilan a u napadu je bolja od Buse, stvar je samo iskustva, Bianka ima vide odigranih Olimpijskih igara. Mada je Bianka sasvim druga osoba u reprezentaciji, sto se pokazalo na SP 2022 gde je odigrala turnir zivota. Devojka samo kaze da si u klubu jedinka a da su u reprezentaciji “svi za jednog jedan za sve” sta je tu lose? To je istina. Evo po meni ja bih radije poveo Lazovic kao petog primaca, a ne bih poveo Anu Bjelicu kao drugog korektora, jer nema svrhu a Lazovic moze doneti dosta ako se povede kao peti primac. Treba dati prednost mladima. Katarini sve najbolje, i zelim ti da ostvaris svoje snove!
X

Xyz

pre 2 meseca

Uvek mora da se nadje neka budala koja ce da opljuje.
d

dobro je

pre 2 meseca

dok ne krenu da pljunu Tijanu Boskovic, ima frakcija koja se samo time bavi...Puno je bolesnih..
R

Rigby

pre 2 meseca

Pravo je osveženje čitati Vaše tekstove, samo napred!
B

Bojan K.

pre 2 meseca

Sjajan intervju. Divna mlada djevojka,i odlična odbojkašica. Malo više pisanja o odbojci ne bi bilo loše. Sportski pozdrav!