Komentari na vest

INTERVJU – Nenad Maksić: Treba nam veća podrška RSS-a i države, napadamo Vojvodinu

H

Hrvoje

pre preko 2 godine

Pa evo 10 klu ova koji su veći od Partizana i Vojvodine. To su Vrbas, Crvenka, Jugović, Proleter, Dinamo, Crvena zvezda, Metaloplastika, Železničar, Dubočica i Borac Uroševac. Partizan i Vojvodina su u rangu sa Kikindom, Šamotom, Fidelinkom i Sintelonom.
J

Jova1245

pre preko 2 godine

Znaci treba pomoc saveza i drzave kako bi skinuli Vojvodinu!? Zanimljivo! Ovi iz partizana i zvezde samo tako i znaju da pobedjuju, samo protekcijom. Bio si igrac, podeli znaje iskustvo, oblikuj mlade, treniraj ih. Dovedi ih do nivoa sampiona ne kukumavki, ako neko dobija pomoc onda ste to vi. Nis koji je rukometniji grad ne moze da dobije upravu koja bi malo podrzala rukomet. Sto je najgore Zelja je toliko unistena da vise niko od dece se i ne bavim rukometom. Secam se kao klinac koliko je Zelja bila popularna, koliko sam zeleo da treniram i koliko je bilo tesko upsti u tim.
T

Tres

pre preko 2 godine

Omrznuh sport. 25 god.u preduzetništvu i ne mogu da se naplaćam poreza, doprinosa, taksi, a oni ne samo da traže nego i zahtevaju, jer to im pripada. Po kom osnovu, ako su profesionalci. Muka mi je od svih.
G

Gost4444

pre preko 2 godine

"Trebalo bi dugoročni cilj da bude da Srbija ima klub na F4 SEHA lige za godinu, dve, tri... Sad, da li je to Vojvodina, Partizan, Metaloplastika, Dinamo Pančevo.." Zamisli ti taj bezobrazluk kada u nabrajanju klubova ne spomenes vecitog rivala???

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Pa kako da spomene klub kji ne igra super ligu za titulu nego igra plej aut za opstanak.
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Bojane a spominje klub koji je bio u drugoj ligi toliko o tom klubu
R

Rukometas

pre preko 2 godine

Ako cemo iskreno istoriski ko je partizan u rukometu usao u prvu ligu devedesetih... mozemo i o vojvodini isto pricati uzimaju titule u ovoj jadnoj ligi nisu igrali ni trecu ligu nekad, najveci srpski klub je metaloplastika pa crvena zvezda pa zeleznicar iz Nisa pricam o uspesima bivsim igracima...
R

Rukometas

pre preko 2 godine

Daa zaboravio sam i Proleter iz Zrenjanina je bolji klub istoriski od Partizana i sa vecom tradicijom...
K

Klasik

pre preko 2 godine

Kako bih vam sve ukinuo. Svima. Svim profesionalnim sportistima svih klubova. Naviklo na državnu sisu kao da smo Katar. Bajo nadji sponzora ili katanac. Taman bi i ovaj zaludjeni narod prestao da se prepucava kojim lopovima je dato više i zašto baš njima.
N

Nemam reci....

pre preko 2 godine

Zvezdu i ne spominje kakav kompleks i bezobrazluk....
s

soća 10

pre preko 2 godine

ko kuče na kasapnicu pa samo vika daj,daj
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Znači ovo je ono 'daj meni ostali nek crknu'?!? Prvo i pre svega u rukomet treba uložiti na državnom nibou a ove šibicarsko-predizborne fore zanemariti!
C

Chacarita

pre preko 2 godine

Pa dobro sta. Drzava im je samo oprostila decenijske dugove u VK, oprostila decenijske dugove u KK, dovela Obradovica i preplacenu milionsku ekipu u KK, gurnula lovu da preko noci im RK postane konkurentan, platila im licencu u FK, poklonila stadion FK, i oni opet traze od drzave. Ali nista drugo ne treba ocekivati iz tog tabora, to je naviklo tako.

Darko Lazic

pre preko 2 godine

i u zvezdi je tako
O

Objektivac

pre preko 2 godine

Pogledaj transfermarket u fudbalu zadnjih 20 godina da li je moguće da je mezimica toliko privilegovana kad daje na transfere višestruko više nego Partizan a zaradjuje višestruko manje od transfera?Pogledajte u basketu koliko stranaca evroligaških su doveli i koliko domaćih igrača su zadržali godinama ogromnim ugovorima sve to Partizan nikada nije mogao.Partizan je potlačen u ovoj državi dok se 80 % daje apsolutno privilegovanom klubu crvenoj zvezdi
S

Sta reci...

pre preko 2 godine

Jos se potpises kao objektivac....
C

Chacarita

pre preko 2 godine

Tesko tebi ako ti verujes u to sto pises.
F

Figueroa

pre preko 2 godine

"Kukanje i prosjacenje"...osnovni preduslov da bi dobio posao u SD Partizan...
N

Naravno.

pre preko 2 godine

Navikli da u svim sportovima imaju podršku svega i svačega, pa i ovde počeli da kukaju, logično!
V

Varela

pre preko 2 godine

Koji paradoks kad to kaže navijač državne mezimice koja dobija para duplo više nego Partizan sa svim ostalim ekipama zajedno u svakom sportu.Sram vas bilo
3

333

pre preko 2 godine

Nije se setio pre par godina kad su Zvezdi uzimali bodove zbog dugova na to su zaboravili samo kukaju Vaterpolo 6 miliona duga dobili bazen kosarka ko zna koliko rukomet isto i opet im nije dovoljno sto vise kukaju to vise imaju.
a

arhitekt

pre preko 2 godine

R.K.Partizan i R.K.Crvena Zvezda nisu za poređenje ni po jednom osnovu a razloga je milion. Pre svega tradicija, uspesi, državne titule i mnogobrojni reprezentativci koje je Zvezda dala. Partizan nema velikog igrača od osnivanja pa sve do sredine 90tih kada je doveo Nedeljka Jovanovića u tu je kraj. Ako bi sada počeo da nabrajam sve igračke legende Zvezde od Lazarevića, Kaline,Butuluje, Peruničića, Škrbića, Nenadića, Arslanagića...trajalo bi predugo. Metaloplasika je 4-5 godina imala najbolji tim na svetu ali pre i posle toga prosek...slična priča je i sa Proleterom uz Zrenjanina ali su nam ta dva srpska tima donela evro titule i zato su to 2 naša najbolja tima. Zvezda je odmah iza njih a partiazan miljama daleko iza. Zato me i čudi ovakva izjava Maksića koji je naravno ponikao i igrao prvo u Zvezdi da bi kasnije sa dolaskom MAG kao moćnog sponzora prešao u partizan. JSD Partizan je država Srbija ove i prošle godine "malo pripomogla" u fudbalu i spasila FK bankrota, u košarci su doveli i platili najboljeg i najskupljeg trenera van nba lige i + 11 novih igrača, vaterpolo klub takođe vraćen među žive a sada se to traži deklerativno i za rukometni klub. A da nije malo mnogo ?

@arhitekt

pre preko 2 godine

Nisam znao da je Zvezda gigant i u rukometu veca od Metaloplastike koja je bila dvostruki sampion Evrope i jednom finalista.A Zvezdine titule se mogu nabrojati na prste ,bravo za te legende mahom iz daleke istorije ali bilo ih je mnogo vise u drugim klubovima sirom bivse Jugoslavije.
N

Nabdb

pre preko 2 godine

Ma malo para se daju partizanu i zvezdi, malooo
1

11

pre preko 2 godine

Ovi navikli samo njima da daju pare a da se ostali raspadaju