(©Starsport)
(©Starsport)

Janić: Igrači su heroji! Suština je da izađeš i kreneš da grizeš parket od prve lopte

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 23:10

Trener Partizana srećan zbog prve pobede u finalnoj seriji

Odahnuli su večeras odbojkaši Partizana, jer još nije kraj sezone. Uspeli su crno-beli da smanje zaostatak protiv Crvene zvezde u finalnoj seriji i tako zakažu makar još jedan obračun u utorak na domaćem terenu.

Treći duel sa večitim rivalom dobili su posle drame u pet setova. Kada je pala poslednja lopta počelo je radovanje Bojana Janića i igrača u crno-belom.

Izabrane vesti

"Moram da budem zadovoljan... Rekao sam i posle prošlog poraza da su za mene igrači heroji", naglasio je Janić posle pobede. "Možda će neko da protumači kao neki vid motivacije ili patetike. Ja znam šta radimo cele godine. Apsolutno smatram da nije patetika, da jesu heroji. Treba doći posle 0:2 i suprostaviti se ovakvoj Zvezdi. Ne znam kakav je vaš utisak sa strane, ali oni i dalje igraju fantastično. Nisu oni pali, možda za nijansu u nekim momentima. Ali, igraju fantastično, a mi smo danas bili mnogo hrabriji, energičniji... Žao mi je prvog seta, imali smo priliku da ga završimo, to ćemo analizirati. U svakom slučaju Zvezda i dalje vodi 2:1. Sigurno dolazi u Master da igra jako, nema nikakve euforije, tek nam predstoji najbitniji meč".

Kada se razigrao Lazar Marinović u napadu, čini se da je sve postalo lakše za Partizan. Jasno je da su Mrdaku potrebni i Marinović i Tadić kako bi sa svih strana mreže bili opasni...

"Imam utisak da kad se svi uključe glavom u sve elemente - imamo prostora ihahaj, da je sve lakše. Videli ste da Bjelica ovu utakmicu nije mogao da izdrži. Moraćemo da smislimo neku magiju da ga oporavimo za utorak. Stefan Janković, libero Peca, koji igra prvi put u sezoni i kida... Imamo razloga za optimizam, nadam se da su momci shvatili šta je suština, a to je da izađeš ovde i kreneš da grizeš parket od prve lopte", podvukao je Janić.



tagovi

Bojan JanićOK PartizanSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara