Bojan Janić (©Starsport)
Bojan Janić (©Starsport)

Janić seo na klupu u drugom setu: Nisam mogao da pomognem unezverenom timu

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.04.24. | 23:16

"Kada ekipa ovako uđe u finale - to je onda samo moje greška", rekao je trener crno-belih odbojkaša

Uvek energični Bojan Janić na današnjem meču je u jednom trenutku seo na klupu. Gotovo nikad do sada to kod njega nije moglo da se vidi, ali taj potez dovoljno oslikava kako je njegov tim izgledao.

Posle poraza 0:3 na startu finalne serije od Crvene zvezde, nekadašnji reprezentativac Srbije je pred novinarima pričao veoma kratko. I to je jedna od neuobičajenih situacija, s obzirom na to da je i posle poraza obično raspoložen za dužu analizu.

Izabrane vesti

Jasno je da ovakav meč njegovih izabranika nije mogao ni da zamisli...

"Nisam očekivao... Čestitke Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi. Apsolutno nisu imali dostojnog protivnika večeras... Kad ekipa uđe ovako u finale - to je samo moja greška. Ne može ovako ekipa da izgleda. Trenutak kada sam seo u drugom setu - nije ništa drugo nego pokazatelj da ne mogu da pomognem timu koji glavom nije došao da se sportski pobije, nego unezveren... Ponavljam, to je moja greška", rekao je Janić.

I pored svega što je video večeras, veruje da će već u sredu Partizan pokazati reakciju.

"Idemo dalje, nije ni prvi ni poslednji put da se ovi momci izvlače iz teške situacije. Po hiljaditi put ćemo da probamo da se saberemo i izvučemo pouke. Mrzi me više da pričam iste stvari, stvarno se izvinjavam...", prekinuo je izlaganje u pola rečenice i otišao Bojan Janić.



tagovi

Bojan JanićOK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara