""
""

Kakav otac, takav sin – Mik Šumaher tipuje na F1 titulu

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.05.17. | 09:19

Ponosan na oca, sin sedmostrukog šampiona najbržeg cirkusa kaže da je njegov otac i dalje najbolji vozač na svetu! Po Miku Šumaheru nije daleko dan kada će i on postati šampion Formule 1

Mnogo puta se pokazalo da sinovi šampiona nikada ne dostižu ni delić slave svojih očeva. Putem kojim se često posrće krenuo je i Mik Šumaher, sin sedmostrukog šampiona Formule 1, Mihaela Šumahera. On iz bolida Formule 3 poručuje sportskoj planeti da je njegov otac i dalje najbolji vozač na svetu, a da će i on upornošću stići do titule.
“ On je u svoje vreme bio najbolji i još uvek je najbolji. Dakle, jasno je zašto je moj otac moj uzor. Ponosan sam na njegove uspehe“, rekao je Mik Šumaher za Bild i najavio nešto vrlo ambiciozno. Uporan je i ne sanja, već obećava da će zaraditi oktansku titulu.
“Da budem iskren, moj glavni cilj u Formuli 1 je osvajanje titule. Kada se za nešto odlučim, želim to da uradim ispravno. Volim trkanje, a kada osvajate prvenstva još više uživate u vožnji. Trenutno sam fokusiran samo na sebe. Pokušavam da obavim najbolji mogući posao u Formuli 3. Dajem sve od sebe da pokažem šta mogu kako bi stigao u Formulu 1”, zaključio je Mik Šumaher koga u ozbiljnom skautskom programu praćenja na oku imaju Mercedes AMG Petronas i Skuderija Ferari. Stoga, nije teško zaključiti da bi jako brzo mogli da ga vidimo u najbržem sportu. Jednostavno, ako je mogao Maks Verstapen, zašto ne bi mogao i Mik… Njegov šampionski gen se dobro je poznato jako dobro kotira na svim automobilističkim meridijanima.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

FerariFormula 1Formula 3Maks VerstapenMercedes AMG PetronasMihael ŠumaherMik Šumaher

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara