"Jusein Bolt"
"Jusein Bolt"

Kako je Bolt pobedio farmaciju, prevarante i narkomane i spasio sport! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.08.15. | 16:29

Čuveni komentator RTS-a Duško Korać odavno je poznat kao veliki navijač najbržeg sprintera svih vremena. U finalu Svetskog prvenstva u Pekingu dobili smo novi dokaz

Jusein BoltNeki će reći da je prešao granicu, zamerali su mu uostalom i ranije što nije baš politički korektan, ali ako pitate nas u redakciji MOZZART Sporta prvi utisak je – sa poznatim komentatorom Radio televizije Srbije Duškom Koraćom nikad nije dosadno! Tako je bilo i u finalu Svetskog prvenstva u Pekingu. Disciplina 100 metara i jedan od omiljenik Koraćevih atletičara – Jusein Bolt.

Epilog, Jamajkanac je uspeo da odbrani titulu najbržeg na planeti i time spasi sport od farmacije i prevaranata čime se jasno aludira na dva pozitivna doping testa drugoplasiranog Džastina Getlina. I zaista, atletska federacija verovatno je jedina koja je dozvolila dvostruko osuđivanom prestupniku da se vrati na veliku scenu. Taj potez odavno je predmet debate.

Izabrane vesti

Neuhvatljiva munja sa Jamajke! (VIDEO)

Koraćev stav po tom pitanju sasvim je jasan posle današnje trke.
"Jusein je prvi, ispred Džastina Getlina! Ima Boga! Ima Boga! Ne može se protiv majke prirode! Svaka čast, genije! Svaka čast! Ovo je pobeda sporta nad farmacijom! Ovo je pobeda sporta nad prevarantima! Ovo je pobeda sporta nad onima koji se drogiraju!", vikao je Korać u emotivnom zanosu.

Kao što rekosmo – sa njim nikad nije dosadno. I ne treba da bude.

(FOTO: Action Images)


tagovi

RTSJusein BoltDuško Koraćatletika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara