Publika u Rumi (©MN Press)
Publika u Rumi (©MN Press)

Liga šampiona prošlost, fokus na CEV Kupu: U Rumu stiže Nojšatel

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.24. | 16:11

Jedinstvo prvi četvrtfinalni meč igra u utorak od 19.00 časova na domaćem terenu

Istorijsko učešće Jedinstva u Ligi šampiona završeno je u grupnoj fazi. Skor 2-4 bio je dovoljan za treću poziciju koja je donela nastavak evropske priče...

Posle jedne nedelje pauze na evro-sceni šampionke Srbije se sutra vraćaju na teren... U četvrtfinalu CEV Kupa od 19.00 časova dočekuju u Rumi švajcarski Nojšatel, uz direktan prenos na Areni Sport 3.

Izabrane vesti

Revanš utakmica je zakazana za sredu, 7. februar od 19.30 časova u dvorani „Rivren“ u Nojšatelu, u Švajcarskoj.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija tri boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija dva, a poraženi jedan bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje “zlatni set”, koji se igra do 15 poena odmah po završetku druge utakmice.

Pobednik duela između Jedinstva i Nojšatela igraće u polufinalu Kupa CEV 2024. protiv pobednika četvrtfinalnog dvomeča između poljskog Budovlani Lođa i francuskog Bezijea. Preostali parovi su Volero Le Kane - Kjeri i Vašaš - Pariz.

Ove nedelje se nastavlja takmičenje u Ligi šampiona. U plej-of duelima se sastaju Rešov - Vakifbank (utorak), Prometej - Ezačibaši i Štutgart - Potsdam (četvrtak).

U polufinalu CEV čelendž kupa sastaju se Nant - Nilufer (sreda) i Novara - Visbaden (četvrtak).


tagovi

ŽOK Jedinstvo Stara PazovaCEV KupJovo Caković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara