Komentari na vest

Liga šampiona se vratila u Beograd, ali Zvezda opet lak zalogaj

4

444

pre preko 1 godinu

Dobro igra ova Tara i bas je veoma lepa
K

Ko zna - zna

pre preko 1 godinu

Ova Taubner ima opasno dobrog menadžera, samo zvrcne telefon i svi problemi rešeni...
G

Gost56

pre preko 1 godinu

SVE SE KROJI ZA ZVEZDU ALI DZABA
T

Trgnite se

pre preko 1 godinu

Interesentno je kako svi nasi sampioni nakon osvajanja titule za sledecu sezonu naprave slabije timove, umesto da se potrude da ga bar odrze na istom nivou, a znajuci da igraju ligu sampiona. Potom krenu sa slabijim rezultatima u ligi, pravdajuci to obavezama u ligi sampiona, kao da napadaju titulu u ls, a ne da budu posmatraci i da tom mecu pristupe kao nekoj nagradi i uzivanju (doduse sa ovim sastavom to i jeste) Po istom modelu funkcionisu i Tent i Ub i Zvezda nakon osvajanja titule. Sta je sa Jelenom Lazic? Koja je funkcija dovedene Ukrajinke Denysove? Ne igra ni u ligi, a sad utakmicu protiv Novare igra Mateska koja nije igrala ni 3 utakmice u ligi? Zar za to sluzi ls? Tara Taubner svaka cast, uvek je imala tu neku energiju, koju nemaju ni bolje igracice od nje, koja je uvek vuce da da maksimum. Devojka gori od zelje da uvek udje u teren, sad je pokazala da je Adela za klupu. Ne znam samo sta je sa onim pricama o evropskoj Zvezdi (pitanje sta bi i takva mogla da uradi), nekako je uprava samo smuljaja sve te najave o strancima u timu. U kupu debakl od srednjoskolki, a ligi su izgubili od svih iole jacih timova, sem Tenta, i po pravilu sledece godine se sele u Celendz kup.
A

Ajde..

pre preko 1 godinu

Molim te makar ovde nemoj mračiti klubaški, prećutno je pravilo da na devojke ne udaramo i da se puste na miru ovi pravi zaljubljenici u sport da komentarišu.Cestitke devojke za borbu!
0

03345

pre preko 1 godinu

Šta lupaš, svega ti? Prvo, Tent je menadžerski klub, i te Korona sezone kada im je dodeljena titula, to je jedna velika sramota, ta ekipa nije bila ni za Challenge kup a kamoli nešto više. Ubu je prošle godine za ozbiljniju ekipu falio samo korektor, inače su imali ozbiljniju ekipu nego lane kada su bili šampioni. A opet ni korektor (Vulin) im ne bi mnogo pomogla u LŠ, za koju je potreban znatno ozbiljniji pristup. Zvezda je zadržala ove godine sve što je mogla, Živković je imala bogatu ponudu iz Rusije, a ove ostale manje bitno. Čak Milojević, Bošković, (možda Jakšić)... koje su otišle sve za Kinu u ovoj akciji Saveza, zajedno sa Musulinkom kao trenerom, možda se i vrste već sad u januaru s obzirom na to da se tamošnje prvenstvo igra dva i po meseca u periodu novembar - januar. A opet kažem to je kvalitet malo žešći, sigurno im Dajana Bošković koja ne može da bude x faktor ni protiv Azerbejdžana na EP neće pomoći protiv Vakifbanke, svetskog klupskog šampiona ili Novare koja je u vrhu Serie A. Lazić pretpostavljam da je povređena, a čak i da nije, pa daleko je bolje da i ta Mateska, koja je devojka 2005 godište i lepe visine, dobije neku priliku da stekne iskustvo igrajući protiv najboljih ekipa Evrope nego da igra devojka od 28-29 godina od koje se ne može više ništa ozbiljno očekivati (a kao da je nekada i moglo - jedino može da prođe kod nas).
S

Sinjor

pre preko 1 godinu

Lazic je povredjena
i

informacije radi

pre preko 1 godinu

U trecem setu su bile sasvim konkurentan rival ali treba znati da je Lavarini na polovini seta izvadio Karakurt iz igre i stavio mladu Itumu koja nije mogla da se sastavi i kada je došlo da se igra na razliku odmah je vratio Karakurt da zavrsi taj set a i meč. Taubner bila jako dobra(iznenadjujuce), procenat napada skoro 50%, 4 bloka i 1 as.
D

Devojke

pre preko 1 godinu

Devoje bravo za borbu!
П

Пеки

pre preko 1 godinu

Свака част на борби!👏👏👏