"Kocić slavi gol"
"Kocić slavi gol"

Majstor Kocić: Potpisujem da ne dam nijedan gol do kraja turnira, samo da osvojimo medalju

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.02.16. | 11:32

"Nisam želeo produžetke jer smo bili veoma umorni", rekao je posle meča kapiten Marko Perić

Kocić slavi golKakav meč, kakvo četvrtfinale! Srbija je golom u poslednjoj sekundi Miloša Simića napravila istorijski uspeh, a jedan od junaka ponovo je bio Mladen Kocić koji je briljirao na crnoj podlozi u Areni i dovodio Ukrajince do ludila.

I na trećoj utakmici zaredom zatresao je mrežu rivala. Tim pogotkom je potvrdio kandidaturu za Zlatnu patiku, namenjenu prvom strelcu turnira sa četiri gola i jednom asistencijom.
"Nije bitno ko daje golove, samo je bitno da pobeđujemo. Potpisujem da ne dam nijedan gol do kraja turnira, a da osvojimo medalju. Ali, naravno, potrudiću se da nastavim golgetersku seriju u polufinalu i, što da ne, u finalu. Samo neka mi pobeđujemo. Ovo je bila preteška utakmica, protiv veoma kvalitetnog protivnika", naglasio je Kocić.

Izabrane vesti

Kapiten Marko Perić je teško pronalazio reči posle pobede.
"Razmišljao sam o svakom napadu i odbrani do poslednjeg trenutka, nisam želeo produžetke jer smo bili veoma umorni. Cela utakmica je bila mnogo teška, a Ukrajina je potvrdila da je jedna od najboljih reprezentacija u Evropi. Hvala momcima na svemu što su uradili, ovo je neverovatan uspeh", rekao je Perić

Srbija u polufinalu čeka boljeg iz duela Rusija - Azerbejdžan koji je na programu od 18.30.

Zbornaja je favorit na ovom duelu, a kvota u MOZZART kladionicama na Ruse iznosi 1,35. Pobeda Azera plaća 6.25.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Mladen KocićFutsal Evropsko prvenstvofutsal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara