Nikola Meljanac (©Starsport)
Nikola Meljanac (©Starsport)

Meljanac srećan u Istanbulu: Znam neke turske reči, gledao sam kao mali serije s babom

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.01.23. | 15:23

"Ovde sam manje od nedelju dana, a svi me tretiraju kao da sam odavno deo tima. Dobro se zabavljam", kaže za klupski sajt reprezentativac Srbije

Nova epizoda u karijeri Nikole Meljanca počela je da se snima u Istanbulu. Bivši igrač Crvene zvezde je krajem 2022. dogovorio transfer sa Fenerbahčeom, a već sada može da kaže da se oseća kao domaći.

U Turskoj ga je između ostalog dočekao još jedan reprezentativac Srbije Pavle Perić, nekadašnja uzdanica novosadske Vojvodine.

Izabrane vesti

"Veoma sam ponosan što sam deo ove slavne porodice, sa divnom istorijom. Znamo da Fenerbahče ne predstavlja samo fudbal, košarku ili odbojku, to je velika familija sa velikom tradicijom. Upoznao sam saigrače. Ovde sam manje od nedelju dana, a svi me tretiraju kao da sam odavno deo ovog tima. Dobro se zabavljam", rekao je Meljanac za klupski sajt.

Posle dokazivanja u srpskoj ligi i kraćeg boravka u Južnoj Koreji, došla je na red Turska.

"Tursko prvenstvo je jedno od najboljih ne samo u Evropi, nego i na svetu. Znam da je ovde bilo mnogo srpskih igrača, uključujući Ivana Miljkovića. Ja sam zbog njega počeo da igram odbojku. Srbi se ovde osećaju kao kod kuće. Iako su jezik i vera različiti, mislim da je mentalitet ljudi isti. Znam neke turske reči, kad sam bio mali, gledao sam turske serije sa bakom".

Veruje Meljanac da će napredovati u Feneru, a i da će pomoći timu kao što se od njega i očekuje.

"Daću sve od sebe za ovu veliku porodicu. Trudiću se da budem što bolji. Naši navijači će nas podržati i mislim da ćemo imati sjajnu sezonu", zaključio je Nikola.


tagovi

Nikola MeljanacOK Fenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara