Komentari na vest

Nije svejedno: Za čudo, konačni pad neke evropske selekcije i najbolji rezultat u poslednjih 10 godina

d

dzi

pre preko 1 godinu

I samo danas dusek od memorijske pene na snizenju od 13 posto golova .. a ako pozovete tokom mece dobijate i akcijski tiganj pogodan za isprziti jedno jaje ako nije vece od normalnog..
G

Gost985

pre preko 1 godinu

A lozili se kao u fudbalu... Mnogo pricamo a ucinak traljav,nikakav i za podsmevanje.
t

tipton

pre preko 1 godinu

Loženje je bar u košarci dopušteno, da ispali smo nesrecno od Italije na EP ali su prevremeno ispale i Litvanija, Grčka, Slovenija..Ako ništa drugo ovakav sistem takmičenja u rukometu to ne dozvoljava, da se glavni favoriti ne nadju u završnici. A ne kao na EP u košarci da ti jedna Poljska dodje do polufinala.
C

Chacarita

pre preko 1 godinu

Lepo je da je ovaj novinar jedan od dvojice (recima, DVOJICE) novinara koji izvestavaju sa SP. Samo sto je to radio na jako iritantan nacin. Pre prvenstva nije prestajao da najavljuje cetvrtfinale, kao da se to podrazumeva. Onda je nakon toga krenuo da lozi da je kao odlicno sto prvu igramo protiv Norveske, ne znam samo po kojoj logici. Onda je nakon toga lozio ljude da nismo ispali iz kvalifikacija za OI a svako ko je zavrsio prvi razred osnovne skole i zna da broji do 20 je kapirao da jesmo. I evo sad opet, ekipi koja deceniju nije pobedila evropku selekciju na SP treba pobeda od 13 razlike i lik i dalje ubedjuje ljude da je to kao moguce. Ili mnogo ne znas ili si mnogo bezobrazan, trece nema.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Loš rukomet igramo, imamo dva dobra igrača i to je to.

nikosnikos942@gmail.com

pre preko 1 godinu

Napred Orlovi!!!
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Pali su oni i pre nego su došli
N

Nebitan10

pre preko 1 godinu

Zar se barem jednom suočiti sa realnošću i reci nista od olimpijskih? Kakvih +12, da li ste realni?
b

bruka

pre preko 1 godinu

Ne pratim rukomet, da li bi neki veci ljubitelj sporta mogao da napise kolike su sanse da pobedimo veceras. Zanima me i da li postoji sansa da pobedimo sa 13 razlike
S

Shakitis

pre preko 1 godinu

Ne postoji. Poprilično smo napredovali uz Gironu, igra je mnogo brža, igramo u tranziciji, mozemo da odigramo protiv svih kvalitetno, medjutim jos uvek nismo u stanju da dobijamo najbolje reprezentacije. Holandija svakako nije medju njima, igra zavisi mnogo od Steinsa i Smitsa. Očekujem pobedu ukoliko ozbiljno shvatimo ovaj meč, medjutim 13 razlike je poprilično nerealno. Srećno 🍀
B

BlackAndWhite

pre preko 1 godinu

Šansa postoji... U procentima 0.01%
e

esex

pre preko 1 godinu

13 razlike u rukometu je ko 40 u kosarci ili npr 7:0 u fudbalu..tesko izvodljivo ali ne i nemoguce.
B

Belgrano

pre preko 1 godinu

Mi uopste nismo bolji od Holandije, a tek kakvih crnih 13 razlike. Nismo pobedili evropsku selekciju na SP citavu deceniju, eto koliko je realno da pobedimo Holandiju 13 razlike. Mi ne bi pobedili Litvaniju tom razlikom. Trebamo pokusati da pobedimo i time zavrsimo na 11.mestu, to bi bio mali pomak napred a opet nikakav rezultat jer nicemu ne vodi. Prvi (nerealan) cilj je bio cetvrtfinale - taj cilj je prosut sa 33 primljena gola za 50 minuta igre protiv Nemacke. Drugi cilj je bio olimpijske kvalifikacije, i to nismo uspeli. Tako da, nismo se obrukali, nismo nista ni uspeli i to je to.