Golman Benjamin Burić protiv Francuza Valentina Porta (© AFP)
Golman Benjamin Burić protiv Francuza Valentina Porta (© AFP)

Novi selektor za drugu pobedu BiH

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.03.21. | 11:03

Ivica Obrvan debituje protiv Austrije

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ugostiti Austriju (17.00), na debiju novog selektora Ivice Obrvana, koji je nasledio Bilala Šumana.

Rukometaši Bosne i Hercegovine su se nekoliko dana pripremali i upoznavali sa sistemom rada novog selektora pred izuzetno bitan susret. Prve impresije o selekciju su pozitivne te novi selektor veruje u uspeh.

Izabrane vesti

„Veoma sam zadovoljan kako su me igrači prihvatili. Kao novi u priči fokusiran sam na njih, oni na mene i to je ta prva faza ispitivanja. Zasad je sve dobro i kvalitetno, nadam se da će to trajati. Danas je pred nama prvi test. Austrija je kvalitetna reprezentacija. Analizirali smo je, neće nam biti lako. Imamo problem što ne možemo računati na Marka Panića, ali ćemo se potruditi da nadomestimo njegov izostanak. Da ne verujem u ovu ekipu, ne bih ni prihvatio ponudu. Daćemo maksimum protiv Austrije, verujem u trijumf“, rekao je Obrvan.

Kvalifikacije za EP 2022, 17,00: (2,00) BiH (8,00) Austrija (2,10)

Reprezentacija Bosne i Hercegovine posle tri meča ima dva boda u kvalifikacionoj Grupi 2. Identičan učinak ostvarila je i Austrija. Na liderskoj poziciji je Nemačka sa maksimalnim učinkom iz četiri susreta, dok je na istom utorku utakmica Estona zabeležila jednu pobedu.

Plasman na Prvenstvo Evrope obezbediće dve proplasirane reprezenatcije. Meč Bosna i Hercegovina – Austrija igra se u Bugojnu od 17 časova.

Piše: Marko TEŠANOVIĆ


tagovi

kvalifikacije za EP u rukometuBosna i Hercegovina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara