Komentari na vest

Odlazak Zorana Terzića u velikom stilu: Titula posle šest godina!

2

2011

pre 12 meseci

Na 6-0 protiv Nemačke u 4 setu u finalu EP umesto Brakocević uđe Sanja Malagurski i okrenemo meč. U petu setu neverovatna serija. Publika je tada bila 7 igrač Srbije. Nema više mladih igrača koji dolaze. Nije Terza hteo Vargas uzeti bez veze. Uzeli smo 8 vezanih medalja na 8 uzastopnih takmičenja :evropsko, svetsko i olimpijske igre sa Tijanom i Brankicom. Bez njih imali mi možda na tih 8 takmičenja jednu ili dve bronzane medalje sa evropskog.
2

2019

pre 12 meseci

Tijanu Boskovic u finalu Turkinje lepe kao od sale. Uzavrela atmosfera na tribinama vode u petom setu, pred titulom su evropskog prvaka. Na promeni ulazi Busa na servis ostalo je istorija. Bez Buse ne bismo uzeli titulu prvaka Evrope 2019 hvala lepo i dovidjena!
2

2011

pre 12 meseci

@2019 Te 2019 treći put za redom je bila MVP evropskog prvenstva Tijana. Te 2019 proglašena za najbolju u evropi izbor CEV. Proglašena za najbolju sportiskinju Srbije izbor OKS. U tom finalu ubedljivo najbolja i sa najviše osvojenih poena ,doduše samo jedan više od Brankice. Sve ostale zajedno nisu osvojile poena kao njih dve.Tako je godinama. Neuporediva sa bilo kojom. Neko se odbrani, neko i odservira kao Terzić 2011 kada su muškarci bili prvaci ali je Ivan nosio tim te 2011 kao Tijana svih godina unazad. .
м

младен 1

pre 12 meseci

Berbatov | 12.05.2023. U 14:27 Otkud znaš da je Fener želeo da produži ugovor sa Terzom? _______________________ Немам појма, можда и нису хтели да их више води, али да им је направио супер екипу - јесте.
9

999

pre 12 meseci

A odkud znas da je on pravio ekipu?
m

mladen1

pre 12 meseci

На основу чега Бракочевић пре Бошковић? Ок је став, свако има право на њега, али треба и да образложи. У којим је то сегментима одбојке Бракочевић боља од Бошковић? Да не помињем да је Бошковић два пута МВП Светског првенства, два или три пута МВП Европског, ди ма две титуле првака света итд итд. У смечу није, има мањи дохват и у смечу и у блоку, има слабији ударац, физички је слабија, у пољу није боља...Не кажем да Бракочевић није одлична одбојкашица, само питам - у чему је боља? Исто важи за Спасојевић и Михајловић. Шта то играчки и по освојеним медаљама издваја Ању (доброг примача) од Бранкице? Ако је то лични афинитее, разумем. Али, баш да лични афинитет буде најјачи критериј,...
@

@mladen1

pre 12 meseci

Kaže se kriterijum
S

Suvisno

pre 12 meseci

Suvisno je i pricati o ovome jer je i Brakocevic izjavila da je bolja od nje, i povukla se. Ne pravite vestacke sukobe tamo gde ih nema
@

@Suvisno

pre 12 meseci

Nisam znao da je povlačenje kada iz centrale zovu predsednika Saveza da prenese poruku selektoru
B

Berbatov

pre 12 meseci

Poslušaj pomenuti intervju pre nego što počneš da izmišljaš.
S

Serbia All-Star

pre 12 meseci

Ognjenović (Živković), Nikolić (Djerisilo), Rašić (Veljković), Brakočević (Bošković), Spasojević (Mihajlović), Stevanović (Čitaković - Djurišić), Popović (Ćebić) Selektor: Terzić (Santarelli)
s

sale brat

pre 12 meseci

Ne razumem poriv da se nase igracice dele po mestu rodjenja sta sada pravo po nekima da igraju samo iz kruga dvojke, sto se tujane tice ona igra polupovredjena ves mesecima ne servira smec servis ima problem sa ledjima i njoj treba odmor pre svega da vidimo u kom stanju ce doci na pripreme za ep, terza ide za rusiju d abi kao selektor bio prisutan tamo
m

mladen 1

pre 12 meseci

Ognjenovic, Boskovic, Mihajlovic, Nikolic, Rasic, Citakovic, Popovic. Zakucana najbolja postava....A sto se tice Terzica. Ide u Rusiju u prvenstvo koje, realno, ni ove a mozda ni naredne godine nece biti vazno nikome sem Rusima. Umesto da sa ovim Fenerom uzme dogodine sve - jer ima tri ekstra napadaca, odlicne srednjake itd...Napravio je tim sa koijm ce neko da postane slavan. Ni ruska reprezentacija (a imaju zaista potentan tim Ruskinje) dugo nece igrati, pa ni dogodine na Olimpijadi. Mozda jedino ako predju u aijski savez sto najavljuju....Mislim da se Terzic prerano odrekao daljih titula.
B

Berbatov

pre 12 meseci

Otkud znaš da je Fener želeo da produži ugovor sa Terzom?
c

citalac

pre 12 meseci

A zasto je Brankica Mihajlovic potcenjena? Pa igrala je skoro deset godina u reprezentaciji. I donela mnogo medalja i birana cini mi se u najbolje postave. Spasojevicka nije toliko igrala?
c

citalac

pre 12 meseci

Dajte da vidimo vase najbolje timove srpske svih vremena. Posebno oni koji bas prate odbojku i to sa objašnjenjima. Evo Berbatov, Gogniti itd... Bilo bi zanimljivo....Ne znam, meni je nekako besmisleno da neko ne stavi Tijanu na korektora . Ali, nisam strucnjak.
B

Berbatov

pre 12 meseci

U najboljem timu srbije svih vremena po meni na korektoru stoji Bošković bez ikakve dileme. Možda nisi baš pažljivo čitao moje komentare kad pretpostavljaš da nije tako.
n

najbolji tim

pre 12 meseci

Realno, najbolja AUTENTICNA postava srpskih odbojkasica svih vremena, ako uzmemo u obzir SVE faktore: LIbero: Silvija Popović Tehnicar: Maja Ognjenović Korektor: Jovana Brakočević Srednjacii: Milena Rašić, Vesna Čitaković Primači: Jelena Nikolić, Anja Spasojević Selektor: Terzić
b

bravo!

pre 12 meseci

Dobar ti je najbolji tim, realno. Vrhunske igrace sa naših prostora. Možda bi Stevanovićka mogla pre Čitaković, a ostalo ne bih dirao.
S

Slažem se

pre 12 meseci

Pokušaću da to uporedim sa tenisom i javno ovde kažem da je Boba Živojinović bio bolji u svoje vreme nego Nole danas. Takođe odgovorn tvrdim da je i Raduljica bolji košarkaš od Jokića. Na žalost nisu ih ptoglasili kao Novaka i Nikolu za najbolje na svetu i nisu zaradili najviše novca od svih naših tenisera, odnosno košarkaša. Nepravda velika..
h

ha ha ha

pre 12 meseci

Berbatov | 12.05.2023. U 11:44 "999 Potcenjuješ ostale igračice što nije lepo, daleko su one od "proseka". Srbija je bila treća u ligi nacija bez Tiće, tako da ne preteruj." _______________ Tako je Berbatov. Ona nasoj reprezentaciji ne treba vec reprezentacija treba njoj. I da ne igra , opet cemo uzeti medalje. Cuj nasa najbolja odbojkasica svih vremena! Ha ha haha . Mozda u BiH.
B

Berbatov

pre 12 meseci

A ne burezaru, nismo ti i ja istomišljenici. Treba i ona reprezentaciji, treba i reprezentacija njoj. To je zajednički uspeh. Tića je NAŠA najbolja odbojkašica. To što je ti ne doživljavaš kao svoju iako ste srbi oboje, zbog neke imaginarne granice, to je ok. Ali mi nije jasno zašto to toliko potenciraš. Možda ti je provokacija cilj, ako ti je to zabava, ok zabavljaj se.
@

@berbatov

pre 12 meseci

on ocigledno nije srbin, ili je samo neobrazovan i organicen..
9

999

pre 12 meseci

Ne potcenjujem nikoga, kazem realno bez Tijane nismo u TOP 5 ! Ne daj boze da otkaze pa da vidite koliko sam u pravu. Nisan reko da odbojka pocinje od nje, ne nikako imali smo sjajnih igracica I odlicnih rezultata ali naj sjajni period je poceo 2016 . Nemamo mlade igrace koji mogu ovo da naslede ceka nas sudbina muske odbojke. Tijana je ubedljivo najbolje sto je Srbija imala u zenskoj odbojci.
п

прави коментари

pre 12 meseci

Вели део нације не жели те натурализоане. Од те Бошковић се прави не занм каква играчица, а лепе је по 12 пута на мечу, дајте молим вас. А посебно она срамота да странац буде капитен одбојкашке женске репрезентације! Срећом па се враћа наша Маја и узима траку. Зна с еко мора да буде капитен у једној репрезентацији.
t

terza je demontirao

pre 12 meseci

Protiv Vakifa ce biti jos slabija. Naprosto dolaze skocnije koje jace udaraju. A i vreme je da nase devojke dobiju sansu u reprezentaciji, Realno, mi smo osvajali mnogo medalja sa dve naturalizovane igracice iz BiH. To je kao da dva Amerikanca budu najbolji strelci srpske kosarkaske reprezentacije. Nije autenticno...Jedna je otisla, a sada bi trebalo i druga..Pa da te medalje budu bas nase, ako ih osvojimo...Uzgred, Terzic je podigao i sada, u igrackom smislu, demontirao...To je proslo vreme.
n

nikola milenkovicc

pre 12 meseci

tako je treba napomenuti i da smo mi bez tijane boskovic bili evropski sampioni i jednom vicesampioni, treci na svetu, igrali cetvrtfinale oi i imali tri treca mesta u grand priju/ligi nacija a ona se bez ostalih 11 iz reprezentacije srbije i nije mnogo proslavila cast svim rezultatima
@

@nikola milenkovic

pre 12 meseci

A izvini ko se proslavio van reprezentacije sem nje, sem rasic i maje, nije se proslavila igra finale lige sampiona au hahahahhaha SRAM JE BILO! Te medalje su sve tacne ali posle te 2011 je krenuo strmoglavi pad nase ekipe i bila je sveopsta pljuvacina da nam je ekipa propala i onda se pojavila ona i osvojili smo 8 (CITAJ OSAM; 4 zlatne i 2 olimpijske medalje) zaredom sto je prakticno bilo nezamislivo i sto jeste nezamislivo jer nijedan tim to nije uradio (rusija nema medalju 8 godina, turska sa tolikom ulaganjima samo bronze na ep, amerikanke na dva svetska nista)
t

tipton

pre 12 meseci

Aaa evo ih opet i prošlogodišnja mantra kada ste tokom VNL pričali da je Bjelica bolja od Tice lol. Tijana NIJE naturalizovana igračica jer je rodjena kao Srpkinja, znači NIJE čekala 2 godine da zaigra za ekipu Srbije kao što je Vargas kao naturalizovana igračica čekala da zaigra za Tursku. Jel Sara Fahr naturalizovana igračica u ekipi Italije jer je rodjena Nemica? A za sve zlokobne koji dele Srbe po mestu porekla davacu primer fudbalske reprezentacije Maroka koja je igrala polufinale SP od kojih je pola startne postave rodjena po Španiji, Kanadi, Holandiji pa su opet Marokanci(primer Hakimija, Bona, Zijeh itd).
n

nikola milenkovicc

pre 12 meseci

ko se proslavio? za pocetak jovana brakocevic koja je bila klupski prvak evrope, ima jos jedno finale te lige sampiona, klupski prvak sveta, sampion i vicesampion italije, dva puta sampion turske i dva puta sampion poljske. eto samo za pocetak. devojka koja je po politickoj liniji morala biti sklonjena u stranu. jelena nikolic dvostruki prvak evrope, ima i jedno finale, svetski klupski prvak, ima i jedno finale, dva puta sampion turske. natasa krsmanovic tri puta i finalu lige sampiona i jednom svetski klupski prvak. stefana veljkovic osvajac lige sampiona i viceprvak italije, cetiri puta sampion poljske lige. jovana stevanovic klupski prvak evrope, prvak italije, vicesampion sveta. anja spasojevic dva puta finalista lige sampiona, prvak turske, viceprvak italijanske lige.... dakle samo neki primeri. molio bih vas sto odbojku pratite since 2018 da se ne javljate jer samo ispadate piglu kad zajunite da nam objasnjavate kako srpska odbojka bez tijane boskovic ne postoji. tijani svaka cast, ali srpska odbojka i te kako postoji bez nje, i te kako je postojala bez nje, i i te kako ce postojati bez nje.
B

Berbatov

pre 12 meseci

Ne slažem se da je Brakoćević sklonjena po političkoj liniji. Sve ostalo tačno i pravo u centar.
s

smorena

pre 12 meseci

Boskovic je ISTROSENA igracica. Od 17 godine je cede i u reprezentaciji i u Turskoj. Na pragu je vece povrede. Usred meca je Ognjenoviceva pita nekoliko puta: Mozes li, jesi dobro? Lepo se videlo u prenosu. Njoj treba godina odmora od reprezentacije sasvim. Mozda je to ova godina. Imamo dovoljno igraca da zmemo makar bronzu na EP i i laku grupu u kvalifikacijama za OI. Boskoviceva jednostavno niti moze niti je u formi...Vreme je ja remont ekipe i da neke mladje dobiju sansu! Ona je dala sta je imala, kao i Mihajlovicka.
B

Berbatov

pre 12 meseci

Apsolutno se ne slažem sa komentarom. Ne cede je u reprezentaciji. Ligu nacija je igrala poslednji put 2019 i to samo prvi vikend. Npr prošle godine, Gabi je igrala i ligu nacija i svetsko prvenstvo. Makris takođe, Egonu, skoro sve Turkinje, Amerikanke, Brazilke, Italijanke..... A Tića celu ligu nacija slobodna a to je mesec dana (što ja podržavam). I tako svake godine, odmara se više nego 90% vrhunskih igračica. Tvrdnja da je na pragu veće povrede je čista isfantazirana fikcija, ako nisi vidovit. To što je trenutno umorna ne mora da znači da za deset dana nebi bila ko nova. Igraju mnogo pred kraj sezone i stigao je umor. Da je devojka od 25 god dala sve šta je imala je pretenciozna tvrdnja. Pod utiskom njene slabe partije i vidnog umora nafantazirao si apokaliptični scenario u kome će Tića da se raspadne na atome na sred terena.
N

Nije u formi

pre 12 meseci

Baš ima lošu sezonu... Nije izgubila utakmicu u ligi mislim 28 uzastopnih pobeda i stigla do finala. Čeka je sada kruna sezone, finale lige šampiona. Stvarno katastrofa od sezone... Reprezentaciji je dala mnogo i može da odmori ali i da prestane da igra skroz, pa ko ima šta da joj zameri.Na 8 velikih takmičenja ima 8 medalja za redom od 2015 do 2022 godine. Zvanično je najbolji sportista Srbije. Bila MVP evropskog i svetskog prvenstva, najbolji korektor olimpijskih igara i najbolja odbojkašica evrope. Birana za najbolju sportiskinju Srbije. Igra za 1 500 000 e po sezoni. Može kako hoće i kako joj odgovara realno. Samo da je povrede zaobiđu. Sve ostalo je manje bitno pa i reprezentacija.
9

999

pre 12 meseci

Sta vi ljudi pisete, koje komentare dajete!!!! Boskovic je jedino sto je vredno na TOP svetskom nivou od svih nasih igracica, sve to stalo je prosek i nista vise. Jedna slabija utakmica i razapinjete devojku, pisete da joj se treba zahvaliti??? Pa Tijana ima samo 26 god. Srbija bez Boskovic nije ni u 5 na E,P. Jadni mi kad se delimo gde je ko rodjen, dali sa ove ili one strane Drine. Srbin je Srbin gde god se rodi dali u Chikagu, Trebinju ili Nisu!!! Tijana i Brankica su dale mnogo nasoj odbojci i sportu generalno, a vi svi koji mislite drugacije neka vas je stamota sopstvene gluposti.
N

Nije u formi

pre 12 meseci

Saša Čađo iz Sarajeva i Dragana Stanković iz Bjeljine. Sestre Dabović iz C Gore. Bez njih od košarke ne bi bilo ništa U košarci smo imali dve amerikanke uz njih. U odbojci je veliki doprinos dala i devojka iz Bara Silvija Popović. Pa Boris Tadić i pokojni Đinđić su rođeni sa one strane Drine i vodili državu. Tamo se Srbija voli više nego igde. Tijana je najbolja svih vremena. Kad se pojavi a teško ikada više takva normalno da treba da igra. Tića je kapiten. Pre par meseci bila MBP svetskog prvenstva i nešto nama tj nekima tu ne valja. Tržište sve govori. Da ne vredi ne bi joj svi nudili milone da igra za njih. Plaćena je više od 10 najboljih korektora zajedno koje Srbija ima.
B

Berbatov

pre 12 meseci

999 Potcenjuješ ostale igračice što nije lepo, daleko su one od "proseka". Srbija je bila treća u ligi nacija bez Tiće, tako da ne preteruj.
n

nikola milenkovicc

pre 12 meseci

nije ni u 5 na ep?lupas kao otvoren prozor.kako smo onda bili prvaci evrope bez nje?da ne spominjem sto smo prosle godine bez nje i bez maje ognjenovic bili u tri najbolje reprezentacije sveta u ligi nacija
s

samo činjenice

pre 12 meseci

To EP 2011 smo osvojili iskljucivo na konto domaceg terena i atmosfere u Pioniru, na jedvite jade se dobile tu Nemačku koju je tada vodio Gvideti. Što ne kažete šta se desilo u Londonu 2012 kada su kao evropske prvakinje otišle pa završile poslednje od 12 ekipa?Bez Tijane nikada ne bi osvojili olimpijsku medalju i svetsko zlato.
n

nikola milenkovicc

pre 12 meseci

i ep 2019 smo osvojili na jedite jade i to iskljucivo sjajnom serijom servisa bjanke buse. pa vi od toga pravite pricu da je tijana boskovic jedina zasluzna za sva dostignuca zenske odbojke.
n

nikola milenkovicc

pre 12 meseci

inace 2021 smo bili treci na olimpijadi (na svetu) i drugi u evropi. 2022 smo zavrsili kao svetski sampioni. razlika u ta dva sastava iz 21 i 22 nije bila tijana boskovic vec devojka koja se ovih dana bori za titulu prvaka italije a o kojoj ne mozemo da procitamo ni rec u rubrici odbojka valjda zato sto je greh pisati o uspesima drugih odbojkasica jer se od odbojke mora praviti indiviudalni sport
s

samo činjenice

pre 12 meseci

Lupaš kao otvoreni prozor. Svaka čast Jovani ali bloker NIKADA ne može da napravi razliku kao što mogu korektor i primači. Mi smo 2021 u timu imali sjajnog blokera Milenu Rašić ali 2021 nisu bili problem blokeri no primači. Primačka linija Buša-Milenkovic 2021 je bila užasna, dok se 2022 u timu pojavila Lozo i bila bolji tandem sa Bušom.
n

nikola milenkovicc

pre 12 meseci

pa eto vidis u cetvrtfinalu sp izvuce na kraju bloker stvari. inace bi mi putovali lepo kuci... i to je taj odvratni spin kao vas neko napada a vi prvi gledate ko je odakle i pljujete sve ostale igracice da bi velicali samo jednu. te devojke su vam hvala bogu proslu ligu nacija svima do jednog zapusile usta kada su se na pobednickom postolju nasle bez tijane boskovic a u jednoj solidnoj meri i bez mihajlovic. tijana svakako ima kvalitet i doprinosi ekipi, ali to sto vi unizavate druge igracice kako bi pricali da je ona jedina zasluzna za uspehe srpske odbojke je ljigavo, sramno i odvratno
s

samo činjenice

pre 12 meseci

Nikola ti se malo gubiš. Da Jovana je odservirala taj as ali ne znači da smo samo zbog tog asa mi dobili tu utakmicu, to bi bilo kao kada bi rekli da smo zbog asa Milene Rasic na 12-12 u petom setu protiv Amerikanki u polufinalu OI u Riu 2016 dobili tu utakmicu. Ja uopšte ne gledam ko je odakle za razliku od nekih ovde koji su dali sebi za pravo da nipodašavaju kvalitet Tijane zbog mesta rodjenja i još pričali o obliku njene glave bez imalo stida i srama.
P

Prvak

pre 12 meseci

Jugoslavije,Švajcarske, Rumunije,Rusije, Turske. Biran za najboljeg trenera evrope. Sa reprezentacijom ima medalje sa svih takmičenja. Šampion evrope i sveta, drugi na olimpijskim igrama. Dao šansu Tijani Bosković. Promenio poziciju Ivanu Miljkoviću a ostalo je istorija. Trener najtrofejnije reprezentacije na svetu Rusije. Srbiju sa 197 mesta na svetskoj rang listi doveo na prvo mesto. Mogu da ga mrze samo oni što ga ne vole.
G

Gost555

pre 12 meseci

A zasto odlazi?
P

Putina vole

pre 12 meseci

Zato što je Rusofil
N

Nocna mora

pre 12 meseci

Ok danas je cinjenica da je Tijana bila jako losa, nije joj bio dan, to je sasvim i normalno, meni deluje da ona nije zadovoljna ekipom cele sezone, ali opet, sama je kriva, svesno je produzila ugovor. Izuzev danasnjeg meca, cele sezone je bila na odlicnom nivou, tako da je problem u ostatku tima.Glavni problem ecz su slabiji turski igraci, sada je simge u losoj formi, srednjaci turski bolji i u feneru i vakifu, i uvek u ovakvom odnosu snaga oni su jaci. Nekako je utisak da kakav god tim ecz napravi, uvek nesto nedostaje, da li je to dizac, da li je to primac, srednjak.. irina potpuni promasaj, mnogo bolji izbor bi bila npr kadockina, ili nasi primaci lozo/busa/uzelac. Irina je uzas na prijemu, odbrani, snalazenju u polju i osecaj za igru, a nema tako razoran napad da bi se ti nedostaci kompenzovali. Hande je bila dobra na prvom mecu, posle uzas.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre 12 meseci

Nadam se da ce redakcija da objavi i neki tekst o A1 gde Vero Volej Monca/Milano igra odlicnu odbojku protiv Koneljana!Gaspari kako vodi ekipu i bukvalno nastavak gde je pokojni Migel Anhel Falaska nazalost prerano stao,Alesia Oro koja ceo plej of smecuje,spasava nogom gotovo nemoguce lopte (Skandici i Kazamadjore),blokira odlicno takodje,nasa Stevanovic,devojke su definitivno zasluzile i mislim da bi bilo lepo bar zbog Stevanovic ako nista drugo...
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Zoran Terzic jedan od najboljih trenera svih vremena.
S

Sudija Picilkas

pre 12 meseci

Nije, Bojan Janjic je bolji. I onaj Dragan Boskan je dobar trener.
g

gost006781

pre 12 meseci

metla radila
Z

Zoran P.

pre 12 meseci

Fenerbahče i Vakifbanka bilo finale pre finala. Pokazalo se da Vakif mnogo manje leži Feneru nego Ezačibaši. Potpuno zasluženo Fener.
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

Najveci trener u istoriju zenske odbojke,apsolutno !!!
A

Apropo najave

pre 12 meseci

Ipak se nesto i Terza pita
N

Nocna mora

pre 12 meseci

Najgora utakmica Tijane Boskovic u karijeri, a i pored toga je (ne znam ni sam kako) nakupila 18 poena i igrale su u pet setova. Svake sezone ista prica…
S

Srbija KG

pre 12 meseci

Šta vredi 18 poena kada te izlepe 12 puta? Znači to je svega 6 poena u plusu, pod uslovom da nije bilo grešaka, što autor/ka nije naveo/la u tekstu, a čisto sumnjam da ih je bilo 0. Što samo po sebi umanjuje još dalje +/- i tih 6 poena.
f

fact

pre 12 meseci

Pa imala je i ona 4 bloka? Tokom sva 3 meča mnogo više blokova su napravile igračice Fenera nego Ezacibasija, što znači da su Maju olako čitale, em im je palo 30+ asova…Kada je prijem pomeren(a to znači svaki put kada serviraju Vargas, Arina i Ana Cristina) Maja trči preko pola terena i jedva podigne loptu Tijani koju već uveliko čeka dvostruki ili trostruki blok. A kada digne loptu Voronkovoj ili Baladin to bude preblizu mreže i eto ti bloka.
f

fact

pre 12 meseci

Elem Tijana je u ovom meču imala 34% uspešnosti napada(najgori procenat od svih u 3 meča) što je opet bolje nego procenti Egonu koja je u poslednjem meču protiv Fenerbahčea imala tek 28% uspešnosti napada.
S

Srbija KG

pre 12 meseci

Da li su njenih 4 bloka bitni u priči vezanoj za njen učinak u napadu na ovom meču? Ja mislim da su to dve različite stvari, ako ti kažeš da nisu onda ok... Drugo, pozicija se zove korektor. Posao korektora je da koriguje teške lopte, prouzrokovane lošim prijemom ili dizanjem. Idealnu loptu znaju da prodju i korektori po domaćoj Superligi, nije uopšte neka nauka.
f

fact

pre 12 meseci

Pa ako Tijana ne zna da prodje užasnu podignutu loptu onda ne znam ko može, em je plus ima svuda po terenu, u odbrani igra bolje nego libero Simge...Možda da pogledaš koji meč Ezacibasija pa ćeš valjda videti koliko lopti Maja njoj šalje. Maja više ni upola nema one brzine i preciznosti koju je ranije imala, više ni srednjake ne koristi kao što je znala.
S

Srbija KG

pre 12 meseci

I ovo, glupo je lagati za nešto što se može proveriti u dva klika. Poslednji meč koji su Vakif i Fener igrali, bila je pobeda Vakifa 3:0 i pobeda Fenera u zlatnom setu za prolaz u finale, a Egonu je imala uspešnost od 45% prolaza u napadu. Drugo, koga je briga šta je Egonu imala od učinka? Ja sam odgovorio na tvoj komentar da 18 poena (sad detaljo pogledah statistiku, znači to je ukupno, 14 u napadu i 4 bloka) i nije toliko sjajno s obzirom na to da je +/- učinak (pre)skroman. 14 prolaza u napadu 12 puta izblokirana i 4 greške, to je -2 sveukupno. I to je loš učinak, zvao se taj igrač Egonu, ili Bošković ili Giba ili Miljković potpuno je svejedno...
f

fact

pre 12 meseci

Pardon moja "velika" greška, Egonu je imala 28% uspešnosti u napadu u prvom meču polufinala kada je Fener dobio 3:0, a u drugom meču u zlatnom setu se takodje nije videla. Naravno da je bitno spomenuti jer to onda znači da je tim Fenera uspeo da neutrališe 2 najbolja svetska korektora(a pre mesec i po dana je to uspeo i sa Haak) svojom dobrom odbranom i blokom i na kraju zasluženo postane šampion turske lige.