Dimitrije Rističević iz perioda u Partizanu (©Starsport)
Dimitrije Rističević iz perioda u Partizanu (©Starsport)

PAO sa Rističevićem u Evropu: Srpski golman potpisao do 2025.

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.05.23. | 16:29

Stigla nagrada za dobra izdanja…

Kada je Partizan minulog leta ostao maltene bez celog tima, jedan od ozbiljnijih udaraca bio je odlazak golmana Dimitrija Rističevića. Povremeni srpski reprezentativac je potpisao za Panatinaikos, skrasio se u Grčkoj i tamo će provesti i naredne dve sezone.

Grčki klub obznanio je da je sa Dimitrijem Rističevićem potpisao novi ugovor, srpski golman ostaće u Atini do 2025. godine. I biti deo tima koji će se pojaviti na međunarodnoj sceni. Zeleni su i te kako bili zadovoljni partijama nekadašnjeg čuvara mreže sedmostrukog evropskog prvaka, pa je nagrada u vidu produžetka saradnje stigla i pre no što je počelo leto.

Izabrane vesti

Panatinaikos je ušao u finale Kupa Grčke i imao jednu od boljih sezona u klupskoj istoriji. Stoga ne čudi što neće menjati sredinu.

„Srećan sam što ostajem u Panatinaikosu još dve godine. Prošle sezone smo stigli do finala kupa i obezbedili plasman u Evropu, što je važan korak. Mislim da imamo veoma dobrog trenera, stručni štab i igrače. Želim da u novog godini budemo još bolji i da ekipu odvedemo tamo gde zaslužuje. Svim našim navijačima želim sve najbolje, vidimo se uskoro“, poručio je Dimitrije Rističević.



tagovi

Dimitrije RističevićVK PanatinaikosVaterpolo transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara