""
""

Partizan ima novog trenera, Maksić do kraja sezone

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.04.14. | 14:15

''Svaki trener Partizana koji izgubi od neke domaće ekipe 11 razlike mora da podnese ostavku, ako voli svoj klub'', rekao Aleksandar Brković posle ostavke

Trener rukometnog kluba Partizan Aleksandar Brković podneo je ostavku na tu funkciju, a umesto njega ekipu će do kraja sezone voditi Nenad Maksić.

Crno-beli su u četvrtak veče u Nišu u plej-ofu Superlige izgubili od Železničara (25:36), što je bio njihov drugi uzastopni neuspeh. Brković je još ranije najavio ostavku ukoliko tim ne osvoji četiri boda iz mečeva sa Crvenom zvezdom i Nišlijama.
Ostajem pri onome što sam rekao posle utakmice sa Zvezdom i nisam više prvi trener Partizana. Ne mogu više da pomognem ekipi na tom mestu i onda je logično da odem. Sve i da nije bilo te izjave smatram da svaki trener Partizana koji izgubi od neke domaće ekipe 11 razlike mora da podnese ostavku, ako voli svoj klub“, rekao je Brković.

Izabrane vesti

On je na mesto trenera Partizana došao 2010. godine, a sa crno-belima je osvojio po dve titule državnog prvaka, dva Kupa i dva Superkupa. Takođe, dva puta zaredom plasirao se u Ligu šampiona.

Njegov naslednik, Nenad Maksić donedavno je aktivno igrao u Partizanu, a tokom karijere još je bio član Crvena zvezde, Celja, Smedereva i Preventa.

On je sa nacionalnim timom Jugoslavije osvojio dve bronzane medalje na Svetskim prvenstvima.

(FOTO: MN Press)

 

 

 


tagovi

SrbijaRK PartizanNenad MaksićAleksandar Brković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara