Komentari na vest

Počinje EP za odbojkašice: Deveta godina srpskog sjaja! Prvi cilj izbeći Tursku

b

bela lađa

pre 9 meseci

Ostoja zauzeo Arenu.Ne plaća porez.Voza se jahtom svaki dan..Deli sezonske samo svojim.Sramota šta radi.Dokle braćo ovo ide.
K

Kalupiran

pre 9 meseci

Samo da porucim Mini Popovic da je mnogo volim 😍
M

M. Popović

pre 9 meseci

A ja tebe ne
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Ajmo kraljice naše ❤️💙🤍
B

Botovi

pre 9 meseci

Botine u komentarima, idite palite se na Piksija i Tadica oni vam doneli 30 medalja. Devojke ce biti prve u grupi i znaju kad je najpotrebnije da najjace budu. U inat ljudima koji ne znaju ni sta znaci napad iz zone 4, uzece zlato.
0

07

pre 9 meseci

Jedino sa Evropskih prvenstava u narednom periodu zlato donose odbojkaši i basketaši Srbije
B

Bravo za Savez!

pre 9 meseci

Radno na Terazijama, upregli su pune kapacitete OSS, nema veze, botovanje - botovanje, za razliku od običnog ničeg i ništa i to je pomak!
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Na ovom SP trijumfovace Australija, srebro ide u Argentinu.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Mislim da griješiš, dva najveća favorita su DR Kongo i Butan to će sigurno biti finale 🇨🇩🏆🇧🇹 🙄
G

Gost555

pre 9 meseci

@Kocka "Grijesis" ili "gresis"? Nego jel ucestvuju tvoji djetici ili vatreni na ovom EP? Ahahahahaa.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Gost555 Griješiš.... Ja sam iz Republike Srpske, ne znam zašto ti smeta ijekavica, pa Vuk Karadžić je pisao ijekavicom i rekao je da je pravi Srpski govor iz stare Hercegovine ❤️💙🤍.... Sad lijepo istrazi sve o Vuku Karadžiću!
G

Gost555

pre 9 meseci

Nesto mi lici da ce Nemacka biti sampion, a onda za njima Poljska i Danska.
E

Erkinhis

pre 9 meseci

Hajmo Bosno,Bosno,Bosno,hajmo Hercegovino💛🩵
G

Gost555

pre 9 meseci

Bosna ni ne ucestvuje. Napred Crna Gora i Norveska.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Ajmo Bodno pa onda ajmo Hercegovino 🤣🤣🤣 tako pišu i centralnoj Americi, ajmo Trinidad ajmo Tobago 🤣🤣🤣.... Volim Bošnje kad ih pukne kriza identiteta
i

igraj BIH

pre 9 meseci

Erkinhis Bosna ima ujednačenu grupu i ima šanse sa izađe iz grupe.Italija je tu naravno favorit i biće prva u grupi al sa ostalim BIH može bez problema.
P

Poljakinje

pre 9 meseci

Kljucni mec je sa poljskom, ukoliko budu prve grupi u cetvrtini idu na C2 (nemacka vrv) a u polufinalu D1/B2 (Holandija,Francuska,Bugarska), tako da pobeda nad Poljskom otvara vrata finala
i

ili ili

pre 9 meseci

Turska nas čeka ili u četvrtfinalu ili polufinalu.
@

@ili ili

pre 9 meseci

Ne, Turska jedino moze da nas ceka u cetvrtfinalu ukoliko mi budemo drugi a oni prvi, ili mi prvi a oni drugi. Ima kostur na netu pa pogledajte, u polufinalu se ukrstamo sa D1/B2 ako mi budemo A1
O

OdbojkaS

pre 9 meseci

Čitajući ove komentare, samo jedna stvar je sigurna - a to je da je STRAH veliki! Pa su već sada počele da se plasiraju priče o tome kako jelte danas svi igraju odbojku i o pređašnjim rezultatima. U Evropi ozbiljnu odbojku igraju tri reprezentacije: Italija, Turska i mi. Poljskoj svaka čast, ali oni su tu od pre dve godine, zamenili Holandiju, a svi skupa zajedno su B liga. Na svetu ozbiljnu odbojku igra SAD (kad hoće, jer njima je OI kruna svega), Brazil i donekle Japan i Kina, koji takodje više teže onoj B kategoriji. Rusiji je iz poznatih razloga zabranjeno da igra, što je šteta, jer su posle nekoliko godina smene generacija sada mogle da pokažu svoje znanje i snagu. Svako ne uzimanje medalje na EP je debakl, kao što su ove godine to već bili i deveta mesta u obe konkurencije u Ligi Nacija, i propust plasmana na finalni turnir, 11. mesto u Evropi pionirki na prvenstvu čiji smo mi bili domaćini, 12. mesto pionira u istoj konkurenciji, 17. mesto kadetkinja na SP, 15. mesto kadeta na SP, 7. mesto kadeta na EYOF, potpuni debakl mladjih seniora u kvalifikacijama za EP. Seniorkama srećno, ali za ovu bruku od reprezentativnog leta će neko morati da odgovara koliko god se trudio da od toga pobegne, da eskivira i da se sakrije taj potpuni debakl.
s

sve je tako

pre 9 meseci

OdbojkaS Kome da podnesu izveštaj.Obe ekipe idu u Pariz verovatno.Devojke ako uzmu medalju ubedljivo je odbojka najuspešniji sport ovog leta u Srbiji. Sem ako košarkaši ne naprave čudo. Fudbal katastrofa u 2023 kao i rukomet.Ženska košarka debakl .Vaterpolo bez medalje a devojke bez rezultata.Odbojka ispada najbolja.Ceo sport je u padu.A odbojka ženska je daleko ispred ostalih ženskih sportova.Njima nema sta da se zameri.Lomiti koplja na njima je glupost.One ne moraju nista.To što su nas navikle na uspeh je druga priča.Mora da se i desi leto sa neuspehom Sport je nisko pao.Nemamo.nijednu reprezentaciju sa medaljom sa poslednjeg prvenstva evrope sem njih.Njima zameramo što nakon OI i bronze nisu bile prve na evropskom već druge.Zameramo srebro.Nijedan drugi sport nema ni plasman u polufinale.One igraju ove 2023 za čast i obraz sporta u Srbiji.Malo zamerite rukometašima,fudbalerima i kosarkasima,vaterpolistima i odbojkasima,kosarkasicama,fudbalerkama i rukometasicama i vaterpolistkinjama za neuspeh na EP.Manite se odbojkasica.One su najbolje sto imamo.Sport je nisko pao.Pa se hvatamo Novaka i odbojkasica.One kao moraju da bi se mi radovali.Kad izgube smak sveta.Navijanje za njih manite se teorija zavera.Koga zanima savez.Idite u savez pa se žalite.Dajte im predloge i trazite izveštaje.Kakve devojke imaju veze sa tim.Napred devojke.
k

komedija 1

pre 9 meseci

Potcenjivanje odbojke kao sporta je u Srbiji prisutno u širem audortirjumu koji se obično uključi da prati takmičenja od polufinala ili finala. Ipak, koliko god se laici upinjali da dokažu da je to sporedna stvar, globalni trendovi govore drugačije. Reč je o jednom od najpopularnijih sportova na svetu, na globalnom nivou popularnom kao rukomet, vaterpolo i još nekoliko sportova zajedno.Nijedan sport u obe konkurencije nije popularam kao odbojka.Pogledjte EP za muškarce veća je konkurencija u odbojci nego u rukometu i košarci. Francuska Olimpijski pobednik.Poljska prva u L Nacija 2023.Italija prvak sveta.Još bar pet reprezentacija koje svakoga mogu da pobede.Fali Rusija koja naravno može po kvalitetu da bude prvak sveta.U Košarci pola ekipa bez najboljih igrača godinama vec na velikim takmičenjima.Mnogo manji kvalitet i konkurencija.
F

Firga

pre 9 meseci

@Odbojkas Ne tropaj.
J

Jaa

pre 9 meseci

@Sve je tako A koje obe ekipe?
d

drasko v.

pre 9 meseci

bravo druze, svaka ti je na mestu
0

07

pre 9 meseci

Sve je tako Ne bi ja bila sigurna da ako odbojkasice uzmu zlato da je odbojka najuspesniji sport. Malo ko spominje Srpske basketaše koji su velesila u basketu osvojili SP kroz par dana idu i na EP. Treba njima pružiti podršku, o njima se pričati jer su oni PONOS SRBIJE. Oni su najsjasnije što Srbija ima
v

vojvodina samo

pre 9 meseci

U kuglanju Srbija je šest zlatnih medalja uzela u istoriji, a šampioni sveta bili smo 2009, 2011, 2015, 2017. i 2019. god,2021.Četiri puta zaredom.Ove godine bronza u Hrvatskoj.Kuglanje ima klubove i lige.Tradicija.Muško kuglanje i može basket kod muških a kod žena odbojka.Oni su ponos Srbije.I naravno Nole.
B

Belgrano

pre 9 meseci

Kakva bolest u komentarima, da li vas je barem malo sramota sta sve radite za sendvic?
g

gnb

pre 9 meseci

Je l SK prenosi?
z

zanimljivo

pre 9 meseci

Ovo je jedini sport gde svaki dan postoje tekstovi o ženskim selekcijama, gde su, šta rade, čime se bave, šta jedu itd...a o muškoj odbojci svakih 10 dana po jedna vest! Ima li nekog da piše o sastavima timova, transferima, očekivanjima za sledeću sezonu iz svakog kluba super lige, izjave trenera i kapitena...pa posle se pitamo što nije poseta dobra, pa kao loš kvalitet...a promocija nula!?
B

Bravo za Savez!

pre 9 meseci

Odlično organizovan upad botova od jutros. Da tako rade i u mladjim kategorijama gde bi nam kraj bio!
B

Bole S Beograd

pre 9 meseci

Poslednjih 15 godina one su 12 puta birane za najbolji ženski tim Srbije u izboru olimpijskog komiteta Srbije.Najmasovniji ženski sport u Srbiji je upravo odbojka.Imaju do polufinala Tursku ili Poljsku i težak put.Navikle su i znaju kako da budu najbolje kad je najbitnije.Osmeh na lice devojke.Tad ste najbolje i najlepše.
D

Djape45

pre 9 meseci

Ove devojke poslednje da budu niko ne sme nista da im kaze. Uz vaterpoliste nasa najbolja reprezentacija u poslednjih 10-15 godina, i najbolji ambasadori Srbije uz Djokovica u svetu.
b

baš tako

pre 9 meseci

@Djape45 Osam godina da budeš medju tri u svom gradu na turniru u malom fudbalu ili basketu je uspeh a ne u evropi i na svetu .Najpopularniji ženski sport za 2 koplja iznad ostalih.Samim tim uspeh koji imaju iza sebe je još veći.Nema otkaza sve su uvek tu.
V

Vic dana

pre 9 meseci

😂😂😂
R

Rasputin

pre 9 meseci

Bravo druze, lepo si to rekao i za takav komentar svako normalan treba i hoce da te podrzi… Nazalost, smem da se kladim da ako cure npr nalete na Tursku ili Poljsku i ispadnu pre polufinala ili ako ne osvoje medalju ima da krene paljba pljuvacine po njima kao sto je bila prema vaterpolistima… Dobar deo naseg naroda je navikao samo na medalje, prati ekipne sportove tek od polufinala i cim se kiksne pre toga to je - smak sveta, unistavanje sistema, ulazak politike u sport itd… Ne kazem da nema odredjenih mahinacija i ovde (npr prva 2 vikenda svetske lige se skoro uvek pozivaju igracice koje treba da se prodaju preko pa ih posle nema na spiskovima) ali kada dodje EP, SP ili OI onda igraju samo one koje zasluzuju i zato i donose medalje…. A ne kao u fudbalu npr gde se i na SP vode menadzerski igraci bez 10 utakmica u sezoni… Zato srecno cure i sta god da uradite vi ste nase sampionke!!!
B

Belgrano

pre 9 meseci

Jedna od najjacih srpskih reprezentacija i jedan od ponosa ove nacije. Napred devojke, imate nasu podrsku!
S

Srbija KG

pre 9 meseci

Videla se ogromna podrška na poslednjem treningu. A da, hteli ste doći al zapelo u saobraćaju
0

07

pre 9 meseci

Ponos ove nacije su basketaši Srbije koji su velesila i prvi u svetu
s

sretno devojke

pre 9 meseci

2015: bronza (EP) 2016: srebro (OI) 2017: zlato (EP) 2018: zlato (SP) 2019: zlato (EP) 2021: bronza (OI), srebro (EP) 2022: zlato (SP) Najuspešnija reprezentacija po broju vezanih medalja od raspada Jugoslavije.Jedine uz vaterpoliste koje imaju učešće na svim takmičenjima od nezavisnosti Srbije. Vezane medalje od 1992 godine OI,SP,EP Muška odbojkaška i vaterpolo reprezentacija imaju po 7 vezanih medalja Muška košarka 5 vezanih medalja Ženska košarka ima 4 medalje ali.je vezala 2 uzastopno Muški i ženski rukomet od nezavisnosti Srbije ima zajedno 2 osvojene medalje. U staroj Jugoslaviji vateepolisti imaju 8 vezanih medalja period 1984-1991 Vaterpolo ima svetsko prvenstvo kao i rukomet svake dve godine Najuspešnija reprezentacija u Jugoslaviji su bili košarkaši sa 10 vezanih medalja 1973-1982 Odbojkašice imaju priliku da prestignu slavne vaterpoliste Jugoslqvije ove 2023 i da dođu na korak i samo.jednu medalju manje od čuvene generacije Kićanovića i Slavnića u košarci. Sretno devojke.Do devete vezane medalje.Uz vas smo.Napred Srbija.
S

Srbija KG

pre 9 meseci

Koji smo bili u svetskoj ligi?
B

Basket u bloku

pre 9 meseci

Otprilike boli nas uvo.
s

sretno devojke

pre 9 meseci

Srbija KG Devojke nisu imale svetsku ligu nikada.Imali su je muški.Poslednju smo osvojili 2016.Tad je i ukinuta.Kod devojaka je to bio Gran Pri.Mislim da smo bili 3 tada.Prošlo vreme.