Aleksandar Ivović (©MN Press)
Aleksandar Ivović (©MN Press)

Ponovo će se na Malti tokom leta okupiti vaterpolo asovi: Stiže Aleksandar Ivović

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.11.23. | 21:57

Kapiten Pro Reka će još jednom igrati letnju ligu u crveno-beloj kapici

Možda Maltežani nemaju jaku reprezentaciju i velika ostvarenja, ali vole vaterpolo. I spremni su da ulože, što se moglo videti i po prethodnom letu kada su ubedili najveće zvezde da dođu i u vreme pauze u skoro svim državnim šampionati odigraju još koji meč. Razume se uz finansijsku naknadu.

Od plana da vaterpolo superstarovi redovno igraju na Malti odgovorni u klubovima neće tako lako odustati. Ponovo će ih ovoga leta sabrati na jednom mestu, na ostrvu u Mediteranu. A, jedan od prvih za koga je potvrđeno da će opet zadužiti opremu je – Aleksandar Ivović.

Izabrane vesti

Legendarni crnogorski vaterpolista je prethodnog leta započeo misiju sa Neptunesom, međutim, na tron se nije popeo. Ali, pokušaće još jednom. Kada kapiten Pro Reka stavi tačku na sezonu sa Pro Rekom, uslediće kraći odmor i potom će obući crveno-belu kapicu, objavio je klub.

Nikakvo iznenađenje neće biti ukoliko u najtoplijim mesecima iduće godina još više asova pohrli na Maltu i uživa u pomalo neobaveznom vaterpolu. Proteklog leta Slijemu je predvodio Dejan Savić, u bazenu su bili Andrija Prlainović i Dimitri Holod. Svaki klub može da angažuje po dva stranca, pa je tako San Giljan kratkoročno potpisao ugovore sa Marom Jokovićem i Aronom Jangerom, a hrvatski veteran i prvotimac Pro Reka su mu doneli trofej.

Ponovo će biti uzbudljivo na Malti, ponovo će se igrati dobar vaterpolo. Sastavljanje lista zvanica uveliko je u toku. Za sada je sigurno da će Aleksandar Ivović biti deo letnjeg spektakla.


tagovi

Aleksandar Ivović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara