Rađen predvodi Zvezdu u napadu na Ligu šampiona, najveći adut - sačuvana okosnica tima iz prošle sezone

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.09.21. | 14:33

Aleksandar Filipović na raspolaganju ima respektabilan tim, koji će biti konkurentan u svim takmičenjima

Proslavljeni srpski reprezentativac Nikola Rađen predvodiće ekipu Crvene zvezde u narednoj sezoni, u kojoj se predviđaju velika uzbuđenja, s obzirom da će domaći šampionat biti jedan od najkvalitetnijih u Evropi.

Rađen se godine se vratio iz AEK-a, kada je korona zaustavila grčko prvenstvo. Nije imao pravo nastupa u LEN Kupu Evrope, s obzirom da je prošao datum za registraciju, ali je nastupao u Superligi Srbije i sada će biti veliki adut ekipe Aleksandra Filipovića, s obzirom da poseduje ogromno iskustvo igranja na najvišem nivou.

Izabrane vesti

Ipak, najjači adut crveno-belih je to što su sačuvali kostur ekipe iz prošle sezone. Timu su se priključila trojica novajlija, reprezentativaca Crne Gore, centar Stefan Pješivac i krila Bogdan Đurđić i jedan od najboljih strelaca prošle Superlige, Filip Gardašević iz Novog Beograda. Zvezdu su napustili Japanac Jusuke Šimicu, zatim Кristijan Šulc, Darko Stojanović, Petar Кasum i Lazar Vićković.

Pored Rađena, tu su i Gavril Subotić, Veljko Tankosić, Miloš Vukićević (kapiten), Ivan Basara, Marko Radović, Petar Smiljević, Dušan Marković, Vuk Milojević, Dušan Trtović i golmani Vladimir Mišović i Darko Aleksić.

Crvena zvezda kvalifikacije za Ligu šampiona kreće od drugog kola, koje je na programu od 8. do 10. oktobra. Treće kolo je po rasporedu 16. i 20. oktobra, a pobednici će se plasirati u Ligu šampiona, dok poraženi idu u četvrtfinale Evrokupa (27. oktobar - 10. novembar).

Velika uzbuđenja će biti viđena i u Regionalnoj ligi, za koju će se tek videti u kojem će formatu biti odigrana, ali nema sumnje da će Filipovićev tim biti konkurentan u svim takmičenjima u kojima bude nastupao.


tagovi

Nikola RađenVK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara