Komentari na vest

Santareli: Pričali su da sam otišao iz Srbije u Tursku radi para i čudili se

T

Triple 1212

pre 8 meseci

Da vam nije Vargas,nebiste vi gledali finale
T

Taraba

pre 8 meseci

Nika ne i osvojili da nemaju dečka sa Kube na sterodima. Naše su kraljice 🙏
С

Србија

pre 9 meseci

Репрезантивни спорт губи сваки смисао. Увезеш странце (Варгас) и освајаш медаље. Значи да не игра та Варгас, опет не би урадиле ништа.
0

035

pre 9 meseci

KOD NAS JE IMAO 50000 E A TURCI MU DALI 200 000 EVRA.KAKO SE TO KAZE KOD VAS? KOD NAS SE KAZE "PRODAO SE ZA VECE. PARE"
n

nije imao 50 000

pre 9 meseci

Imao je 5000 za vreme koje radi.Znaci za 3 ili 4 meseca.15 000 do 20 000.To je to.
5

50 000 ????

pre 9 meseci

Hahahahaha Pa Terza za 20 godina nije dobio 100 000.Kakvih 50 000 godišnje.Plata dok radi i ćao NIJE OVO FUDBAL.MOMČE.
B

Brundo

pre 9 meseci

Kolika li je Gvidetijeva plata?Posto ga placa OSS od drzavnih para to znaci da ga ja placam.Evo, na pirmer, Piksijeva plata je 1.200.000 evra narodnih para godsinje.Lepa plata a rezultati standardno nikakvi.
h

host89

pre 9 meseci

Kazes narodnih para... a Savez dobio 60 miliona za SP....
B

Brundo

pre 9 meseci

Drzavni sport se finansira iz budzeta drzave.Ali se finansira i klupski jer drzava je vlasnik Zvezde i Partizana.To mora da se okonca i privatizuje pa neka vlasnik ulaze milijarde ako hoce.Ne zanima me.
h

host89

pre 9 meseci

nemoj da pricas svasta .. trenera placa savez...taj savez zaradjuje novac takodje....
B

Brundo

pre 9 meseci

Pa ko je taj sto placa?Zna li se?Drzavni sport nije privatna svojina.Zvezda i Partizan su isto drzavna svojina pa narod i to mora da placa.
s

savez ima

pre 9 meseci

Godišnje manje od države od Piksijeve plate.A košarka i odbojka su na vrhu saveza sa milion eura godišnje.Svaki fudbaler il stranac u košarci ima više nego OSS ili KSS od države.Tuga.
p

pa kao i Danijele

pre 9 meseci

Plata 5000 evra okruglo. Zavisi koliko radi.Tri,četiri do pet meseci u toku godine.Nije za baciti.Za odbojku lepe pare.
j

jovafut

pre 9 meseci

ovu vargas da slavis kao krsnu slavu prijatelju !!!
O

Osvojio bi...

pre 9 meseci

...ti zlato ali za malo, da ti nije naturalizovani kubanke bilo bi plakanje u finalu ako bi uopšte i stigao do njega, tako da ne rise previše...greška Gbidetija je ta što je forsirao Maju da igra ceo meč i ako se mučila sa prehladom, i komotno je mogao Drči da dozvoli da odigra barem jedan set...
k

khg

pre 9 meseci

Ispao si nula
D

Djovani

pre 9 meseci

Nema veceg baksuza od gvidetija! Stalno u polufinalima ali mu je uvek falilo ono nesto... i to ono nesto je upravo vargas... a ti mustafa majstore, da ti nije bilo vargas, ne bi pobedio ni italiju! Samo treba biti realan! Gvideti je osvajao medalje i sa nemackom, holandijom, turskom i sad srbijom... bravo majstore, na olimpijadi zlato i moze ti santareli cistiti patike!
a

ahahahah

pre 9 meseci

ma naravno isplaci se bice ti lakse
B

Brundo

pre 9 meseci

Zlato je najvrednije.A od svih zlata u odbojci je najvrednije olimpijsko a nakon njega svetsko zlato.Gvideti ima samo jedno zlato sa Nemackom 2013. u Evropskoj ligi.Sve ukupno u karijeri ima 1 zlato, 7 srebra i 4 bronze.Znaci nema tradiciju osvajanja zlata.Kad je objavljeno da OSS trazi novog selektora nadao sam se da to bude bilo ko samo ne on.
s

srxx

pre 9 meseci

Dal je moguce da Santareli ima ovoliko botova u Srbiji? Vidite odnose pluseva i minusa na komentarima. Na sta smo mi spali kao drzava,,,
A

Aebre

pre 8 meseci

Jedna osoba je u pitanju koja nipodastava sve u vezi zenske odbojkaske reprezentacije...Verovatno neka igracica koja je izvisila
D

Dekia

pre 9 meseci

Ček, ček.. šta? Prešao si iz Real Madrida u Malagu iz sportskih razloga? Ma jedva čekam da se sretnemo neki drugi put, 3:0 vam je zagarantovano i već spakovano majstore. Hebale vas pare i nacionalni uspeh muljotvoreni. Eto, morao sam
K

Kontinuirano

pre 9 meseci

Presao covek tamo gde ima igraca mladjih od 30 godina
d

d. g.

pre 9 meseci

Bez Vargasove ni polufinale ne bi igrao. Normalno da je lova u pitanju.
G

Goss

pre 9 meseci

Zna se da mu Erdogan kupio trofej
e

eo

pre 9 meseci

obecao presednik premije
M

Muška odbojka

pre 9 meseci

Monci igraju upravo ako nekoga zanima.
B

Botovi se javili

pre 9 meseci

Čekaj čekaj ja sam mislio da je srebro veleuspeh otkud sad ovo izlivi besa hahahahhahahahhahah
P

Prle i tihi

pre 9 meseci

Največi u evropi bot si ti.Samo lupaj minuse devojkama za drugo i nisi.pih...
z

za Srbiju

pre 9 meseci

Si mrtav. Prodao si se sa malo vise para a devojke su ocekivale da ces ostati barem par sezona.
x

x1222

pre 9 meseci

Al kako se radovao u petom setu?! Prvo kao selektor to nije smeo sebi da dozvoli a pogotovo sto je bio sa nasim devojkama do lane..g...
h

havana Meli

pre 9 meseci

Kupili ti titulu IMAŠ POZDRAV OD MELI VARGAS DANIJELE.
G

GostQ

pre 9 meseci

Kao najgori se ponasao sinoc. Nikako nije samo zbog para, nikako. Ima nesto i do Vargas, mora da je dovodjenjem nje promenio mentalitet Turkinjama.
A

Asad

pre 9 meseci

A u stvari otišao si zbog baklava i kebaba
O

OSS ostavke

pre 9 meseci

E moj Danijele, to ti je ta "gospoda" sa Terazija. Tebe su na prvu loptu optužili kako je moguće da nećeš da budeš veći Srbin od svih i da radiš za onoliko koliko ti oni odrede da vredi tvoje znanje. Vidiš kako reže njihovi kerberi na svaku kritiku. Osililo se to mnogo, lagodan život na državnim jaslama. Godinama sistematski uništavaju srpsku odbojku. Jer pare su ipak prioritet a ljubav prema Srbiji i odbojci je sekundarna.
p

pobegulja

pre 9 meseci

Koga ovaj zanima.Briga nas za njegov rad u Turskoj.
в

всс

pre 9 meseci

О чему бре ви плаћене политичке ботине причате??? Вама никад ништа не ваља! Ко уништава одбојку? Управо се гради одбојкашки национални центар, одбојкашице освајају годинама све, јуче су изгубиле за само 2 поена! У њих уложено много, Сантарели доведен као нјбољи тренер, сад је ту Гвидети који је одличан тренер. Кад се неко много плати ви уличари кукате како преплаћујемо странце, како су то наше народне паре, нећете странце… Када га Турска плати много више него ми, и он то призна да је тако, ви кукате што нисмо дали још неки милион Италијану, зашто ми носмо купили Варгас… ЗНАТЕ ЛИ ВИ ШТА ХОЋЕТЕ, ДА ЛИ СТЕ ВИ НОРМАЛНИ? Сантарели је енормно плаћен, толико да ни богати италијански савез није могао да му толико да! Синоћ није ђеч добио тренер него ова прескупа Варгас. Идите блокирајте још неки мост, ионако ни за шта друго способни нисте осим да пљујете и да друге људе ограничавате!
t

turska baklava

pre 9 meseci

Šta nam napriča.Koga briga za sve to.Čestitke i adio.