"Maserati"
"Maserati"

Šarić: Kakvi milioni, stan i “maserati”? Čista izmišljotina!

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.01.15. | 10:23

"Pa da se tako zaista nagrađuje ovde, ne verujem da bi ijedan sportista ostao na prostorima bivše Jugoslavije, već bi svi živi pohrlili ovamo", kaže golman Katara

MaseratiVest koja je ustalasala bivšu Jugoslaviju - da će Crnogorci Goran Stojanović, Žarko Marković i Jovo Damjanović, kao i Bosanci Eldar Memišević i golman Danijel Šarić dobiti po dva miliona dolara, namešten stan i “maserati” od Katara za plasman u polufinale SP u rukometu, obična je izmišljotina. Tako barem tvrdi Šarić, koji je u karijeri promenio tri reprezentacije (Jugoslavija/SCG, BiH i Katar).
“U šoku sam. Vidim da cela bivša Jugoslavija samo o tome priča. Čitam komentare po raznoraznim forumima i ne verujem. Osoba koja je ovako nešto izmislila ne bi smela više da se bavi tim poslom. Kakvi crni milioni dolara, “maseratiji”, stanovi i šta se sve ne pominje da smo dobili od nekih šeika”, rekao je golman Katara za “Alo!”

Ništa od miliona, stana i “maseratija”…
“Ma kakvi. Dosad ni centa nismo videli. Da li će biti premija i kakvih, biće odlučeno tek na kraju Svetskog prvenstva. Ponavljam, klasična izmišljotina je to da nas čekaju basnoslovne nagrade. Pa da se tako zaista nagrađuje ovde, ne verujem da bi ijedan sportista ostao na prostorima bivše Jugoslavije, već bi svi živi pohrlili ovamo. Onda bi i za dres Katara bilo vrlo teško izboriti se”, naglasio je Šarić.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

SP u rukometuDanijel Šarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara