Marko Narančić (©MN Press)
Marko Narančić (©MN Press)

Senzacija u Pančevu! Fenjeraš koji ispada iz lige bacio na kolena Vojvodinu

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.03.24. | 19:21

Novosađani doživeli najteži poraz u sezoni

Kakva senzacija u Pančevu! Fenjeraš kome nema spasa uspeo je da baci na kolena ekipu koja je ove sezone već podigla dva trofeja. Borac je večeras ostvario pobedu kojoj je teško mogao da se nada - srušio je Vojvodinu u pet setova - 3:2 (25:22, 14:25, 14:25, 25:22, 15:10).

Bunili su se Novosađani zbog nekih sudijskih odluka u završnici četvrtog seta, bili su nervozni, ali to svakako ne može da im bude opravdanje za slabiju igru u taj-brejku. Momci iz Starčeva su bili sigurniji u presudnom činu, imali su bolji napad, manje su grešili i na kraju su zasluženo slavili.

Izabrane vesti

Definitivno istorijska pobeda za ovaj tim... Iako sigurno napušta elitno društvo, sigurno da će mu značiti pobeda protiv trofejnog kluba iz Novog Sada. Makar za častan oproštaj, ako ništa drugo.

Vojvodina je ušla u rezultatsku krizu - zabeležila je četvrti vezani poraz u prvenstvu, treći uzastopni od finala Kupa Srbije. I očekivalo se da ekipa Marka Narančića ima ove sezone uspone i padove, s obzirom na neiskustvo pojedinih igrača... Sigurno da će kad tad da se uzdigne i ponovo vrati na nivo iz finala Kupa ili Superkupa. Otežavajuća okolnost za njih je i teža povreda prvog libera Stefana Negića, koji mora na operaciju kolena... Bilo je i nekih sitnih povreda drugih igrača.

Odigrala je Vojvodina odlično u drugom i trećem setu, ali u preostala tri Borac je imao kontrolu u svojim rukama. Najraspoloženiji igrač domaćih bio je Ivan Ćirović sa 20 poena. Aleksa Nikolić ga je pratio sa 15.

U poraženom taboru najviše poena je skupio Lazar Bajandić - 20. Luka Stanković se zaustavio na 19. Žarko Ubiparip je učestvovao sa 13 poena.

Vojvodina je sada na petoj poziciji sa skorom 13-8, a u poslednjem kolu će igrati sa Ribnicom. Borac je na dnu sa učinkom 2-19, a od Superlige će se oprostiti na duelu sa Mladim radnikom.

SUPERLIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠE

21. kolo

Radnički - Mladi radnik 3:1

Ribnica - Jedinstvo 0:3

Spartak - Niš 3:0

Subota

Borac - Vojvodina 3:2

19.30: Karađorđe - Takovo

Nedelja

18.00: Partizan - Crvena zvezda




tagovi

OK VojvodinaOK Borac StarčevoSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara