Komentari na vest

Sergej Bubka za nas više ne postoji

s

srle iz banata

pre 7 meseci

Sergej Bubka je heroj, nije mu ispran mozak, kao pojedinim ukrajinskim sportistima koji su dojadili Bogu i narodu sa ovakvim stavom. Čuj, važno je šta kaže Jaroslava Mahučik, nisi ni do kolena velikom Bubki.
N

Nenad K

pre 7 meseci

Baš ga zabole tuki. Daleko pd tog ada ste vi "svi". Niste čak ni većina. Samo ste stravično zatucani!
x

x

pre 7 meseci

Bubka je iz Luganska. Jasno je na cijoj je strani, a i pored toga on je samo cutao. Ali za Ukrajince ako cutis i ne mesas se - ti si neprijatelj. Uzas!
N

Ne preteruj

pre 7 meseci

Tako je bilo i ovde 90ih. Tako je i dalje po pitanju Kosova npr. Prvo u svoje dvoriste pogledaj, pa onda komentarisi tudje
u

urgh

pre 7 meseci

covek ne zauzima stav jer rat nije izmedju naroda, nego izmedju interesa pojedinaca koji ne zive tu. Svaka cast Sergeju, normalan covek bi ga pozdravio jos lepse posle ovog
V

Vasilis

pre 7 meseci

Nekako mi zao, a i nije ovih spaljenih glava ukrajinskih sportista. Niko nikad, pa cak ni ovde kod nas '90ih se nisu davale ovakve izjave. Oni ne zele da se rukuju sa ljudima samo zbog nacionalnosti, govore kako im nikad nece oprostiti (STA?). Kad sve ovo prodje, citacemo mi svako malo izvinjenja istih ovih sto danas mrze svakog ko javno ne kaze da je za njih.
x

xnxx

pre 7 meseci

no politics in sport, koliko jadno, prejadno