Mina Mijatović i Bojana Gočanin iz OK TENT (©MN Press)
Mina Mijatović i Bojana Gočanin iz OK TENT (©MN Press)

TENT još nije izgubio set, Partizan juri prvu pobedu u prvenstvu

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.10.22. | 14:33

Danas je na programu pet utakmica 3. kola Superlige za odbojkašice

Treće kolo prvenstva Srbije za odbojkašice otvoriće danas ekipe Partizana i TENT-a (17 časova). Crno-bele će na domaćem terenu pokušati da dođu do prve pobede, dok će Obrenovčanke imati priliku da nastave pobednički niz, posle dva maksimalna trijumfa na startu prvenstva.

Snage će od 19 časova odmeriti dve ekipe koje su prošle sezone u Prvoj ligi Srbije obezbedile skok u najviši rang. Reč je o Asu iz Batajnice i Novom Sadu. Obe ekipe imaju trenutno negativan skor 0-2.

Izabrane vesti

U istom terminu će Srem dočekati Spartak iz Subotice, kao i Jedinstvo u Staroj Pazovi Železničar. Ekspedicije koje sa klupe vode Branko Kovačević i Jovo Caković mogle bi publici da poklone zanimljivu predstavu. Do sada su zabeležile dve pobede i nalaze se pri vrhu tabele.

Poslednji meč dana igraće Inđija i Ub od 19.30. Izabranice Marijane Boričić su do sada upisale dva trijumfa, a i večeras imaju ulogu favorita.

U nedelju će biti odigrana poslednja utakmica trećeg kola - od 18 časova će Omladinac ugostiti Crvenu zvezdu. Crveno-bele su od sutrašnjeg protivnika već jednom doživele hladan tuš i to u osmini finala Kupa Srbije, kada su posle pet setova eliminisane na Banjici pa neće moći da brane trofej osvojen prošle sezone.

SUPERLIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠICE

Subota

17.00: Partizan - TENT

19.00: As Batajnica - Novi Sad

19.00: Srem - Spartak Subotica

19.00: Jedinstvo Stara Pazova - Železničar

19.30: Inđija - Ub

Nedelja

18.00: Omladinac - Crvena zvezda



tagovi

ŽOK PartizanOK TentSuperliga Srbije u odbojciSpartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara