Komentari na vest

Turci još jednom šokirali Lube: Abdel-Aziz odveo Halkbank u polufinale LŠ

K

Komedija

pre oko 1 godinu

Alberto Đulijani postao je u 2022 novi selektor muške odbojkaške reprezentacije Turske, pa će tako seniorske selekcije u muškoj i ženskoj kategoriji voditi italijanski stručnjaci.Turci jako ulažu ali u muškoj odbojci još nemaju rezultate sa reprezentacijom. Onda neko dođe i čudi se kako Srbija nije uzela medalju na svetskom prvenstvu. Jedan igrač u Turskoj je skuplji od svakog tima u Srbiji. Turska bez obzira što je nazivaju zemljom odbojke nije bolja sa reprezentacijama od Srbije. Za sada...
O

Očistiti sistem

pre oko 1 godinu

Ne interesuje me šta Turci rade, Srbija mora ići po medalju na svakom takmičenju. Dok su u Srbiji radili treneri koji znaju posao, bilo je i Grbića, i Miljkovića, i Gerića, Vujevića... Kako su posao "preuzeli" Majstor, Brdja i slični C-licencaši, koji se u slobodno vreme bave kladionicama i zatvaranjem utakmica, rezultat je i više nego očigledan.
i

istine radi

pre oko 1 godinu

A kako bi opisao situaciju koja se desila Holandiji i njihovoj muškoj odbojci jer su u sličnoj poziciji kao i mi?Da nije možda i kod njih zatrovan sistem? Ne nego jednostavno dečacima više nije interesantna odbojka i visoki dečak će pre otići na košarku nego na odbojku(kod nas) a i generalno je muška odbojka svuda u padu po popularnosti u odnosu na žensku.
L

Lane moje

pre oko 1 godinu

Srbija mora po medalju. Da mi je znati zbog čega mora? Mora u fudbalu i košarci jer su državni milioni. U odbojci ne mora ništa jer tu para nema. Odbojka muška u Srbiji ne zanima nikoga tokom cele godine, i prate se košarka i fudbal. Onda na leto hajmo odbojkaši po medalju. Kako da ne. Eto svi čekaju nas da dođemo na takmičenje i završimo ga na pobedničkom postolju. Najveća konkurencija posle fudbala je u muškoj odbojci. I u evropi i na svetskom prvenstvu ima po 8 reprezentacija koje mogu do medalje. Mi realno nismo više ta reprezentacija koja može da se bori za medalje. Jedno su želje a drugo realnost. Za par godina nas isto čeka i u ženskoj odbojci. Ne igra se odbojka samo u Srbiji. Koliko para toliko muzike!