Gabi Gimaraeš (©CEV)
Gabi Gimaraeš (©CEV)

Turci najavili veliki transfer: Gabi Gimaraeš će iz Vakifa u Koneljano

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.11.23. | 17:56

Spekuliše se da je dogovor postignut, a da će biti ozvaničen na kraju sezone

Kad god igrače razmenjuju Koneljano i Vakifbank - ti transferi odjeknu jako... Dva kluba koja poslednjih godina vode žestoke bitke na evropskoj sceni privlače s razlogom najveće odbojkaške svetske zvezde.

Poslednja u nizu koja bi trebalo da pređe iz jednog tabora u drugi jeste Gabi Gimaraeš.

Izabrane vesti

Prema pisanju turskog medija "Voleybolmagazin" brazilska odbojkašica koja je trenutno kapiten Vakifbanka dogovorila je prelazak u tabor šampiona Italije.

Kao što to obično u odbojci biva - saradnje se dogovaraju mnogo pre kraja sezone, a budu objavljene tek po završetku takmičarske godine.

Ukoliko se ispostavi da je vest tačna i da Gabi zaista prelazi u Koneljano iz Vakifa - biće to definitivno jedan od najvećih transfera u 2024. godini, ako ne i najveći. Zavisi da li će doći do promene sredine još nekih zvezda...

Dobro se navijači sećaju kako je bilo kada je Paola Egonu stigla iz Koneljana u Vakif, a u suprotnom smeru otišla Izabel Hak. Istu težinu će sigurno imati i transfer Gabi Gimaraeš.

Podsetimo, Vakifbank se trenutno nalazi u Beogradu, jer ga u sredu čeka meč drugog kola Lige šampiona protiv Jedinstva iz Stare Pazove. Taj meč se igra u Rumi od 19.00 časova.


tagovi

vakifbankGabi GimaraešOdbojkaški transferiImoko Koneljano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara