Ivan Mićić (©RK Partizan)
Ivan Mićić (©RK Partizan)

Zvanično: Mićić Partizanov do 2026.

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.05.24. | 21:38

Pivotmen crno-belih ostaje u Humskoj još dve godine

Kao što smo početkom nedelje i najavili – Ivan Mićić ostaje veran Partizanu. Pivotmen, dete kluba iz Humske, potpisao je dvogodišnji ugovor sa crno-belima, potvrdio je osvajač Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Ivan Mićić, dete kluba, ostaje veran svom Partizanu. Sa 23-godišnjim pivotmenom potpisan je novi dvogodišnji ugovor, a s obzirom na to da je Mićko prve rukometne korake napravio u našem klubu 2012. godine, ponosni smo što i dalje delimo ambicije i sanjamo iste snove”, saopštili su crno-beli.

Ugovori sa Partizanom produžili su i nosioci igre iz prošle sezone, Mladen Šotić i Veljko Popović. Obojica su, kao i Mićić, potpisali do 2026. Gol Partizana i dalje će da čuva iskusni Nemanja Marjanović, dok se očekuje da će u Humskoj da ostane i levi bek Nemanja Obradović.

Prošle nedelje je bilo burno u crno-belom taboru. Pojačanje su se ređala kao na traci – desni bek Nikola Crnoglavac (Fokšani, Rumunija), pivotmen Nemanja Ratković (Vojvodina), desno krilo Marko Vasić (Vranje), srednji bek Miha Kotar (Slovenj Gradec, Slovenija) i levo krilo Bojan Madžovski (bez kluba posle raskida ugovora sa Lovćenom protekle zime). Velike želje su golmani, reprezentativac Bosne i Hercegovine Admir Ahmetašević iz švajcarskog Pfadi Vintertura i juniorski reprezentativac Srbije Nikola Zorić iz Benfike.

Na kormilu kluba ostaje i dalje Đorđe Ćirković, dok ugovor sa Partizanom i za narednu sezonu ima kapiten Nikola Zečević od koga se očekuje da eksplodira naredne sezone, da ga povrede mimoiđu i da bude oslonac i reprezentacije Srbije.



tagovi

RK PartizanIvan Mićić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara