Familija Di Marija u Dohi (Foto: Aleksandar Gligorić)
Familija Di Marija u Dohi (Foto: Aleksandar Gligorić)

Mozzart Sport pričao sa Di Marijinom familijom: Obećao nam je nešto...

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.11.22. | 22:36

Sjajni kadrovi sa Lusaila

Dan je pripao Meksikancima, o tome ste čitali već na stranicama našeg portala, ali noć u Dohi biće obojena u plavo. Argentina je preživela Meksiko zahvaljujući Lionelu Mesiju i najavila trku za Zlatnu Boginju. Očekuje se prava “fijesta” u režiji argentinskih navijača. Burna noć u Kataru, nabijena emocijama.

Raštrkali su se Argentinci po glavnom gradu Katara odmah po završetku duela sa Meksikom, u nadi da će naći mesto za dobar provod. Međutim, tik uz izveštače iz Beograda sedela je simaptična grupa fanova Argentine, prilično autentična. Imali su jednu zajedničku crtu. Svi su nosili dresove Anhela Di Marije...

Izabrane vesti

Malo istraživanja i spoznaja da je reč o familiji jednog od najvećih igrača Argentine u poslednjoj deceniji. Nisu baš bili rečiti na engleskom, ali su u dobrom rasploženju rekli šta očekuju u bližoj i daljoj budućnosti.

Prvo da Argentina osvoji Prvenstvo sveta, a potom...

“A potom da se Anhel vrati u Rosario, da odigra makar jednu sezonu. Obećao nam je to. Znamo da se Mesi neće vratiti u Njuels”, rekao nam je jedan od pripadnika Di Marijinog klana.

Na slici koju vidite uglavnom svi podržavaju Rosario, ali tu su i dve “crne ovce” familije ili “leprosos” koje navijaju za Njuels.

“Argentina bi osvojila Mundijal u Brazilu da je 'Fideo' igrao finale. Vreme je da nepravda sada bude ispravljena. Verujemo da ćemo proći dalje, kao i Poljska, odnosno da će Meksiko ispasti”.



tagovi

Anhel Di Marija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara