{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

ATP Estoril: Atlantske poslastice

/ Izvor: mozzartsport.com
Bet-analiza večerašnjiih teniskih mečeva na turniru u Portugaliji
ATP Estoril: Atlantske poslastice
Malek Džaziri bi mogao da iznenadi Leonarda Majera za prolaz kvote 2,90

Dok se čeka nastavak serije od tri mastersa koji se igraju na šljakastoj podlozi, drugim po redu, u Madridu, ove sedmice se širom Evrope igraju manji turniri u obe konkurencije.

RASPORED MEĆEVA (+1 Č)

Kod muškaraca to su Minhen i Estoril, oba kategorije ATP 250 i nagradnog fonda od 586.140 evra, što znači da su ih uglavnom preskočile najveće zvezde, ali se na njima ipak okupila zanimljiva ekipa igrača. Tako ovog kasnog podneva i večeri u Estorilu, turističkom gradu na obali Atlantika nekada poznatom i po autodromu koji je ugošćavao i Formulu 1 i Moto GP takmičenja na redu su dva susreta drugog kola.

Od 19 časova prvi put rekete ukrštaju dva iskusna majstora igre na šljaci, Malek Džaziri i Leonardo Majer, 75. i 62. na svetu. Tunišanin, štićenik našeg stručnjaka Petra Popovića nije favorit pre svega zato što je u slaboj formi, ali nema sumnje da može da pobedi i da bi mogla da prođe kvota na njega koja je čak 2,90. Pored toga, možemo očekivati duži meč, moguće u tri seta (kvota 2,49).

Nakon njih na zemljanu podlogu Estadio Mileniuma istrčavaju mlade nade Franses Tijafo i Jošihito Nišioka koji će takođe prvi put igrati jedan protiv drugoga. Favorit je Amerikanac i kvota 1,60 na njega je sasvim pristojna, te bi se zadržali na njoj.

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×