Malek Džaziri bi mogao da iznenadi Leonarda Majera za prolaz kvote 2,90
Malek Džaziri bi mogao da iznenadi Leonarda Majera za prolaz kvote 2,90

ATP Estoril: Atlantske poslastice

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.19. | 12:22

Bet-analiza večerašnjiih teniskih mečeva na turniru u Portugaliji

Dok se čeka nastavak serije od tri mastersa koji se igraju na šljakastoj podlozi, drugim po redu, u Madridu, ove sedmice se širom Evrope igraju manji turniri u obe konkurencije.

RASPORED MEĆEVA (+1 Č)

Izabrane vesti

Kod muškaraca to su Minhen i Estoril, oba kategorije ATP 250 i nagradnog fonda od 586.140 evra, što znači da su ih uglavnom preskočile najveće zvezde, ali se na njima ipak okupila zanimljiva ekipa igrača. Tako ovog kasnog podneva i večeri u Estorilu, turističkom gradu na obali Atlantika nekada poznatom i po autodromu koji je ugošćavao i Formulu 1 i Moto GP takmičenja na redu su dva susreta drugog kola.

Od 19 časova prvi put rekete ukrštaju dva iskusna majstora igre na šljaci, Malek Džaziri i Leonardo Majer, 75. i 62. na svetu. Tunišanin, štićenik našeg stručnjaka Petra Popovića nije favorit pre svega zato što je u slaboj formi, ali nema sumnje da može da pobedi i da bi mogla da prođe kvota na njega koja je čak 2,90. Pored toga, možemo očekivati duži meč, moguće u tri seta (kvota 2,49).

Nakon njih na zemljanu podlogu Estadio Mileniuma istrčavaju mlade nade Franses Tijafo i Jošihito Nišioka koji će takođe prvi put igrati jedan protiv drugoga. Favorit je Amerikanac i kvota 1,60 na njega je sasvim pristojna, te bi se zadržali na njoj.

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)


tagovi

Malek DžaziriFrenses Tijafobet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara