Endi Mari (©Reuters)
Endi Mari (©Reuters)

Endi Mari: Neću da šutiram Novaka dok leži na zemlji, slučaj se previše odužio

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.01.22. | 12:59

“Sve što želim je da se ovo što pre reši, to bi bilo najbolje za sve”, kaže Britanac

Dok se brojne kolege Novaka Đokovića utrkuju ko će više da ga ocrni, ima i onih koji znaju šta je to ljudskost. Jedan od njih je i Endi Mari, koji od početka celog slučaja nije zauzimao stranu.

Istakao je ranije Mari da svetski broj jedan i osvajač 20 grend slem titula mora da objasni neke stvari. Nije pogrešio, neophodno je bilo da se Đoković obrati i razjasni neke stvari u celom slučaju. Za razliku od drugih nije se svaki čas oglašavao, a posle pobede nad Opelkom i plasmana u finale turnira u Sidneju dao je zanimljivu izjavu. Tiče se Novaka, ali je usmerena i ka drugim igračima na ATP turu i njihovim postupcima.

Izabrane vesti

Iskoristili su mnogi to što Novak leži na zemlji. Gaze ga dok su mu ruke vezane. To nije put kojim Mari želi da ide.

"Situacija nije dobra i neću da sedim ovde i da šutiram Novaka dok leži na zemlji", rekao je Endi Mari.

Slučaj se odužio i niko ne zna koliko će još da traje. Novaka Đokovića očekuje novo suđenje, a zbog celokupne situacije zabrinut je trostruki grend slem i dvostruki olimpijski šampion.

"Ovo nije dobro ni za koga. Nesrećno sve ide i ko zna šta će biti? Ne znam kakva je procedura i kojim putem bi Novak trebalo da ide. Da li može da se žali i koliko će da traje? Da li će moći da trenira? Sve što želim je da se što pre reši, to bi bilo najbolje za sve. Previše se slučaj odužio", zaključio je Britanac.


tagovi

Endi MariNovak ĐokovićAustralijan openAustralijan open 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara