Komentari na vest

Gaske: Federer je najveći! Vilander: Novak ide do 25 ili 26 titula; Gilbert: Do 27; Grožan: Do 24 ili 25

3

35

pre gotovo 3 godine

Čovek će do 38 igrati bez problema na vrhunskom nivou, znači 16 gren slemova recimo u mogućnosti (a plus kasnije), i vi kažete da će uzeti 5? Smešno, 35+ !!!
ž

žare11

pre gotovo 3 godine

ako je federer najbolji teniser ikada, onda je najbolja teniserka ana kurnjikova!
S

Svašta

pre gotovo 3 godine

Sramota je prognozirati do koliko ide Novak, čovek ima tek 34 godine. Pa šta sad ako osvoji US i sledeće 3 bar komada, onda neće više ni jedan? Uzeće čovek 30-35 sigurno... Nadal i Rodzer su imali svoje vreme pre Novaka, e sad on ima dok njih "nema", dok su bili tu se poigrao i pokazao ko je najbolji, a tenis će do 38 da igra na vrhunskom nivou, tako da bez prognoza...
f

franjo24041902Gost

pre gotovo 3 godine

tv analiticar?sta je to jel to neko zanimanje?
K

KenetAnderson

pre gotovo 3 godine

Ovo stvarno postaje jadno. Alo carevi, kakva gracioznost, kakva estetika, individualni sport je u pitanju, znači trofeji i dostignuća i kraj. Jedino merilo uspeha. Pa šta treba da se pojave buzdovani da kažu kako su Gej ili Pauel lepše mlatili rukama od Bolta 😂
b

bojjank91

pre gotovo 3 godine

Ovaj Gaske je na nekim teskim drogama
S

Simpatican mladic

pre gotovo 3 godine

Zadnja Gaskeova recenica i sta je pesnik hteo da kaze...
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

"Kod njih se vidi estetika"? Pa to ti je kao da kažeš nejmar I mesi predriblaju ceo tim, a onda ih tamo dočekaju vidić i ferdinard i nikada ne pobede, al eto na terenu izgledaju dobro. A što se tiče estetike na terenu, ako đokovićeva mentalna snaga nije iznad njihovih driblinga onda ne moze reci da ne gleda na ovo kao da Federer nije njegov favorit. Pa ovo sta je novak napravio u karijeri nije ni jedan teniser 50%, mislim na rekorde u slemovima i mastersima. Onda prvi po broju nedelja provedenih na prvom mestu. Bas su licimeri bas kao i ona rolex reklama. Sad odjednom nije važno koliko si i sta osvojio, to jest nije bitno dal znaš da peva, glavno je da li imaš silikone i napućena usta.
K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

Misljenje ovog gaskea bitno k'o korner zastavica.
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Колико тениски престиж, спортска ароганција, славољубље, похлепа... одударају од изворних хришћанских вредности које Ђоковић пропагира док се слика са црквеним великодостојницима и добија црквено ордење.
S

Slanina

pre gotovo 3 godine

Au brate
M

Misko14

pre gotovo 3 godine

Vengerov Arsenal negde izmedju 2010-te i 2015-te je igrao najlepsi fudbal koji sam ja u zivotu gledao i zbog toga je to najbolji tim svih vremena, nema veze sto su bili stalno cetvrti na tabeli.. Hahaha ma daj. Ronaldinjo je izgledao lepse i 100 puta atraktivnije sa loptom od Mesija, nema veze sto je trajao samo 5 godina i sto je Mesi dao 400 golova vise i jos 150+ asistencija vise, Ronaldinjo je najbolji ikad. Eh kad bi se tako gledalo. Jedno je lepota, drugo je karijera. Trece je koga ja vise volim. Radije bih gledao Anrija ili Zubu Ronalda jos jednu godinu, nego Kristijana ili Mesija 10 godina. Ali brate oni su najvise napravili u karijeri. Ovi su svi drugi trajali maks 7,8 godina u ekstremnim slucajevima. A ovi 20 godina na top nivou. I nemam ni jedan argumet po cemu su to bolji od Mesija i Ronalda osim sto se meni vise svidjaju. Tako isto i ovaj. Argumenti su nesto drugo. Tu je Djokovic najbolji debelo.
d

deximCZ

pre gotovo 3 godine

Арсенал је играо најлепши фудбал од 2003-2005. Имаш на интернету све...
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Gaske komentariše fudbal i kaže mesi i ronaldo su isti i kao kako on kaže kod federera se vidi i na njima ta gracioznost ali bolje da gaske ne komentariše bar fudbal neko neka prenese gaskeu da su mesi i ronaldo dva potpuno različita igrača na terenu jedan od njih recimo mesi je igrač koji dolazi iz južne amerike karakteriše ga taj lagan i mekan korak lopta koja se lepi za nogu ples po terenu oslobođen defanzivnih kretanja i ekstra igrač drugi igrač ronaldo takođe ekstra klasa igrača najveća radilica na terenu na svetu surov profesionalnac trčanje na svakom treningu na svakoj utakmici za svakom loptom posvećen do granica perfektnosti nema taj talenat plesa ali zato sopstvenim zalaganjem nadoknađuje i više od očekivanog dva sjajna ali potpuno različita igrača koga bih ja više želeo u timu naravno ronalda da li priznajem da mesi je genije i to stoji ali đoković nije fudbaler on je teniser to je pojedinačni sport i brojke apsolutno su verodostojne ipak u fudbalu je drugačije mesi ne bi u tenisu prošao prvi krug jer mu je u fudbalu dozvoljeno da ne troši telo ni energiju u defanzivi i ceo tim mora igrati za mesija ali on to nadoknađuje veličanstvenom igrom sa loptom u nogama dok ronaldo gine na svakom milimetru terena on i da je bio teniser zbog svoje posvećenosti imao bi sjajnu karijeru i u tenisu u njihovom slučaju u fudbalu brojke nam ništa ne govore ali zato tenis pa to je to pojedinačni sport i može se nešto izvući
G

GostBojan

pre gotovo 3 godine

Sve si u pravu, samo u pitanju je Nejmar a ne Ronaldo...
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

@familija ja bih voleo da si negde stavio bar zarez ako ne i tacku. Covece pakao od citanja..
G

GostLazar

pre gotovo 3 godine

Ni Atletiko nema lepotu u fudbalu, pa osvojise La Ligu. Bitno je ko je pobedio, a ne ko lepse igra, ali ajde to su zatucani Evropljani agahah
G

Gostpq

pre gotovo 3 godine

Ovo me podseca na raspravu koju sam imao sa jednim strancem, gde je on meni odgovorio nakon sto ssm mu prezentovao Novakove brojke koje nesumnjivo ukazuju ko.je najbolji, na sve to rekao: "pa.ako.gledas brojke, Federer je osvojio vise poena na wimbldonu 2019" hahhahah
j

jGosthhhh

pre gotovo 3 godine

Kaže Gaske Federer najbolji zbog gracioznosti... Pa šta je sledeće, lepota, visina, dužina stojadina????
M

Ma vazi

pre gotovo 3 godine

Ovo vam je kao sa kazete Atalanta igra najlepsi fudbal, i najbolji je klub serije A, ali znate ima u 10 godina 0 trofeja.E to je ova prica.
G

Gäste

pre gotovo 3 godine

Koliko su jadni sa tim pricama...estetika je bitna u sportu, ne secam da je neko osvojio neki turnir na estetiku,vec na poene... Mozes da ili volis ili ne volis nekoga, ali kad se jednom podvuce crta i zbroji sve, znace se ko je najbolji...estetika se ocenjuje na klizanju.
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

AKO GASKE GLEDA LEPOTU ONDA NAJBOLJI SVIH VREMENA SU ZELJKO CICA, BRUNO ORESAR, IGOR SARIC, BOBA ZIVOJINOVIC...A U ZENSKOJ KONKURENCIJI SABRINA GOLES , NEMA JOJ RAVNE..
m

mrkk

pre gotovo 3 godine

Nikad cuo za ovog Gaskea, sta je on? Neki sakupljac loptica sa wimbldona? Nervozan sto mu Nole nije dao peskir posle finala?
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Ovaj Vilander je najpodliji,prvo kaze fantastican je onda kao on pobedjujje na svoju zelju,nema samo jedno oruzje.Svako ko je igrao tenis zna da forhend nije toliki problem,i djokovicev forhend nije nista slabiji od ove dvojice.A bekend mu je najbolji u istoriji,a najtezi udarac.Federer igra jednorucni slabijim intenzitetom,nadal nema nikakav.Jedina malo slabija tacka servis a zato ritern najbolji u istoriji.I u celini kao igrac,najbolji u istoriji
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Al je ovaj Gaske totov, pa vodi ga kuci kad volis toliko Federera...Ako ne gledas trofeje onda ni Real nije najveci klub na svetu..Real ne volim kao klub , Bajern i Liverpul obozavam ali ne mogu biti toliki indijanac da kazem da su ti klubovi veci od Reala sa 13 titula prvaka Evrope...Ako ne gleda grand slamove onda neka pogleda medjusobni skor, pa nedelje na prvom mestu, pa kad je Nole prvi put se popeo na vrh ATP liste i uzeo prvi Grand Slam koliko je Federer jos titula uzeo pored Noleta i Rafe protiv kojih ima negativan skor... Rodzer je stariji 4/5 godina od obojice i lako je proveriti koliko je uzeo titula kad su se ovi momci pojavili, Nole i Rafa...Gaske lupeta a igra tenis ceo zivot, ili je to jedan u nizu sa zapada kojem bode oci jedan velikan sa Istoka..
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Bravo. To pokusavam nekim neuk8m ljudima da objasnim. Volim ja vise Barsu od Reala sto puta. Pogotovu ona ekipa sa Cavijem Inijestom Mesijem itd... kad su harali. Ali pobogu ne mogu da kazem da je Barsa trofejniji klub od Reala. Titule i rezultati sve govore. Alo sta je sa mozgom? Ovo nije izbor za mis pa da raspravljamo o ukusima i ko je lepsi ili graciozniji.
V

VeritaS

pre gotovo 3 godine

Po meni da je malo dublje zasao u Sampras eru, Federer ne bi blizu bio 20 GS.On je bas najbolje pokupio kajmak, kao sto moze da se desi da se povlacenjem njega, Novaka i Rafe neko isto ucini.Redosled najboljih koje sam gledao Novak,Rafa, Sampras daleko bolji igrac od Federera u jakoj konkurenciji, tek onda Federer.Borga nisam gledao svi kazu iz tog vremena da je covek bio cudo.
1

1221

pre gotovo 3 godine

Do pojave Novaka i Rafe dobro je kako si rekao skinuo kajmak Rodzer.A era Samprasa je bila zastrasujuca, Kurijer, Agasi, Beker, Edberg, Ceng, Štih.Neverovatno jak tenis isto tih godina.Pa onda i sljakasi jaki poput Kuertena.
G

Gasquet "logika"...

pre gotovo 3 godine

Ja volem kad se tenisač baca za loptom. Monfils se baca za loptom. Dakle Monfils je GOAT. Dva put ništa je ništa, crva nije ni bilo, matematika je jasna.
A

A bio je i na dopingu

pre gotovo 3 godine

Ovaj "večiti gubitnik" iz 52 meča sa velikom trojkom ima fazon 2 pobede, toliko o njemu, i to zabeležio do 2007.
0

0211

pre gotovo 3 godine

To što je Džordan za košarku, Nole je za tenis. I tu svaka priča staje..
F

Federer GOAT

pre gotovo 3 godine

Svaka budala zna da je Federer najveci teniser svih vremena, covek Pikaso tog sporta, Djokovic jedan obican rudar, sa izrazenom zeljom za poobedom i fantasticnim fizickim predispozicijama najboljim u teniskom svetu, sto se tice njegove igre, pa to je kao da slusas Karleusina glas to je taj nivo lepote i uzitka. Aj Zdravo
R

Rembrandt van Rijn

pre gotovo 3 godine

Rudar trpa Pikasoa gde god da ga vidi. A da vidiš tek moj zamah za forhend shvatio bi da Pikaso ne može biti GOAT u konkurenciji Rembranta
G

Gostipnkca

pre gotovo 3 godine

Reče Gaske koga su skidali sa dopa
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Ali kad se jave neki teniski propaliteti da govore o tome ko je najbolji svih vremena. Covek kome je najveci uspeh 7. mesto na ATP, koji nikad u karijeri nije ni igrao finale GS, a kamoli osvojio neki, on sudi o ljudima koji su bili 300 nedelja na 1. mestu ATP i osvajali po 20 GS. Pa jel znas koliko je tesko da osvojis GS, koliko je tesko da budes prvi na tabeli? Ne znas jer nikad nisi bio ni blizu toga. Pa onda rodjace ako te i pitaju da prokomentarises, kazi nisam ja relevantan da sudim o tome i cuti, barem ne bi ispao smesan i pglu.
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Гаске је мало нервозан... 'Федерер има грациозност као Нејмар.' Ахахахахахахахахахахахаха какве паралеле повлачи, невјероватно. Да би био најбољи икад не мораш да будеш ни грациозан ни лијеп за гледање.
E

E!

pre gotovo 3 godine

Zasto je Ali najbolji Bokser, zasto je Dzordan najbolji kosarkas? Pa zbog prefinjene tehnike i gracioznosti... Mesi i Ronaldo su najbolji fudbaleri dasanjice, a ljudi i dan danas pricaju o Ronaldinju kao necemu sto nije vidjeno...
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

@E! onda je tom logikom Monfis najbolji igrač današnjice, igra najlepši tenis. Ili Dastin Braun igra najatraktivniji tenis. Daj ne mlati sreće ti.
S

Sf

pre gotovo 3 godine

To je zato sto su generacija, i sto je kao junior bio bolji od Novaka. A posle ga je Novak unistavao gde god se sretnu. Ovaj Gaske ne moze da pobedi ni sada matorog Federera a protiv Novaka moze da sedne i place. Cista ljubomora nekog ko nije uspeo u tenisu koliko mu se predvidjalo. A ako zeli eleganciju i gracioznost neka gleda umetnicko klizanje , tamo se to ocenjuje. U sportu je rezultat egzaktan. Ko da vise golova, koseva , koje brzi recimo u plivanju i atletici taj je pobednik. Zamisli rekod Useina Bolta na 100 metara, a nadju se ovakvi naucnici i kazu , bas me briga Karl Luis je bio elegantniji i graciozniji, svidelo mi se kako trci. E pa nema toga rodjace , vec se zna ko drzi rekord i ko je prvi. Vrlo jasno i precizno i tu rasprave nema. A ti licno voli koga hoces. Dok je Federer drzao rekorde niko nije pominjao ove budalastine a sad ce od muke da ocenjuju i frizuru, ko ima bolju taj je najveci svih vremena. Mnogo su jadni.
П

Пиши ћирилицом

pre gotovo 3 godine

Еј Гаске, ајде смањи доживљај мало.