"Mats Vilander"
"Mats Vilander"

Mats Vilander u Londonu nesvesno tipuje na Nadala!

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.11.17. | 13:06

“Nikada do sada nismo imali gladnije igrače od njih dvojice. Ipak, rekao bih da Rafa Nadal želi više od Rodžera”, kaže teniska zverka s kraja osamdesetih

Mats Vilander

Osvojio je Mats Vilander sedam grend slem titula krajem osamdesetih, zbog čega danas ima pravo da priča o rivalskom odnosu Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Izabrane vesti

Naime, njih dvojica su do Federerovog odustajanja od pariskog turnira vodili rovorski rat za prvu poziciju na ATP listi. On im u sportskom smislu ništa ne zamera, ali nalazi za shodno da konstatuje kako Španac i pored svih uspeha nije smogao snage da pobedi Federera na četiri odigrana meča…

Da li će Nadal popraviti svoju statistiku naspram Federera u poslednjoj šansi godine?
"Rafa Nadal igra bolje neko što je ikada do sada igrao. Promenio je servis, pa sada ima više opcija bekhendom. Udara znatno ranije, pošto više ne igra tako daleko od osnovne linije. On uvek uči, pošto želi da igra savršeno", konstatuje Vilander, što navodi na implicitan zaključak da on na završnom masters turniru sezone daje nešto veće šanse Rafaelu Nadalu.

“Nikada do sada nismo imali gladnije igrače od njih dvojice. Ipak, rekao bih da Rafa Nadal želi više od Rodžera", zaključio je Mats Vilander, i tako nesvesno tipovao na Španca uoči turnira u Londonu koji počinje 12. novembra.

(Foto: Action Images)


tagovi

Mats VilanderRafael NadalRodžer Federer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara