Slom favorita u Kicbilu

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.08.18. | 10:51

Sve glavne face poispadale, Hari favorit protiv Kližana

Slom favorita u Kicbilu. Sve glavne face od kojih se očekivalo da uđu u završnicu su ispale, pa se za finale bore Denis Istomin i Nikolas Hari, odnosno Martin Kližan i Haume Munar.

Istomin se već nekoliko poslednjih godina nalazi daleko od vrha ATP liste pa je na turnir u Kicbilu, koji se igra na zemljanoj podlozi, stigao kao 95. igrač sveta, sa negativnim ovosezonskim skorom pobeda i poraza. Slavio je na desetm a izgubio na 14 mečeva. Uzbekistanac se zbog odličnog prvog servisa najbolje snalazi na tvrdim podlogama, što je i pokazao osvajanjem turnira 2015. godine na travnatoj podlozi u Notingemu, kao i prošlosezonskim osvajanjem turnira u Čengduu. Istominov plasman u ovo polufinale njegov je najbolji rezultat u 2018. godini, a u četvrtfinalu je bio bolji od Marterera u dva seta, rezultatom 6:3, 6:3.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Hari je ove nedelje stigao do 53. pozicije na ATP listi, što je ujedno i njegov najbolji rejting u dosadašnjoj karijeri. Za razliku od Istomina Čileanac u ovoj godini ima pozitivan skor, od 19 pobeda i 15 neuspeha. Tokom četiri godine profesionalnog bavljenja tenisom Hari nije uspeo da osvoji nijedan pehar na ATP turu, a najbliži je bio ove sezone na turniru u Sao Paulu, gde je poražen u finalu od Fonjinija. Nedavno je igrao u polufinalu tunira u Hamburgu, tako da je primetno da kosntantno napreduje. Za prolaz u polufinale turnira u Kicbilu Hari je posle dva odigrana seta pobedio Beretinija.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 13:05 8490 ATP Jarry N. - D.Istomin ki 1 1,60
Ukupna kvota1,60

ATP KICBIL - POLUFINALE

Petak
13.05: (1,60) Hari - Istomin (2,19)
14.30: (1,70) Kližan - Munar (2,03)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

ATP Kicbilsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara