Komentari na vest

Šok u Kraljevu, Kecmanović i Lajović slabi: Srbija na pragu eliminacije!

L

Laslo!?

pre 3 meseca

Što ne igra Đere?? Dečko obožava brzu šljaku, za 25 mesta bolje na Atp listi rangiran. I uvek se odazove a ovaj Troicki ga večito ignoriše..

ГОШЋА

pre 3 meseca

Toliko mi je krivo sto nakon Noleta, nece da imamo iole nekog ozbiljnog tenisera i da se radujemo teniskim uspesima. Eto mozda jedino da polazemo nade u Hamada Medjedovica. Ne samo teniser, vec nikada ni jedan sportista se nece pojaviti kao sto je Novak. Sa takvom mentalnom i duhovnom snagom nikada nije vidjeni niti ce. Nismo svesni da zivimo u eri Novaka Djokovica
T

Tuzna realnost

pre 3 meseca

Nema ni od tog Medjedovica nista.Taj u21 turnir sto je uzeo to mu je.I taj turnir je cisto zamazivanje ociju jer npr ne igraju ga svi u21 teniseri vec samo oni koji nisu igrali na vrhunskom nivou (nema alcaraza, sinnera, runea) a od ovih ostalih momaka otprilike je jedino medjedovic na turnir dosao "svez" jer je za razliku od ostalih tenisera koji su bodove jurili i po atp turnirima (znatno zahtevniji nivo tenisa) on uglavnom igrao celedzere.I to se videlo na Australijan Openu gde gubi u prvom kolu kvalifikacija.A sad satro bolestan,povredjen,stagod.Videcemo ga na delu vec naredne nedelje u Roterdamu.

ГОШЋА

pre 3 meseca

@ tuzna realnost To i mislim, al reko ajde kao da se “nadamo”. Opet kad pogledas Alkaraz, Siner, Rune i td. Svi oni imaju 20,21 godinu, igraju grend slemove i u top 10 su na ATP list. Cisto i ja sumnjam da on ima bogzna kakav kvalitet, ali ajde bilo bi lepo kad bi makar bio u top 15 na atp listi
K

Kakav lik

pre 3 meseca

Ja ne znam jednu utakmicu da je ovaj Lajovic dobio u DK a da nisu neke tunguzijanske ekipe tipa Juzna Koreja ili mocna Indija.Statisticka greska.
B

Brundo

pre 3 meseca

Da se covek sokira.Salim se.Ovo vise nije nikakvo iznenadjenje.Da vidimo koliko mozete bez Djokovica.
G

GostKG

pre 3 meseca

"Ovo će biti sezona Miše Kecmanovića". Gde su sada oni tzv. "stručnjaci" sa SK? Dečko klasična prevara od igrača. O Lajoviću ne treba više ni trošiti reči, večita vezara. Što je najcrnje, oni sutra ovo mogu i okrenuti, jer dubl možemo dobiti, a Klein i Molčan nisu taj tip igrača da dva dana za redom igraju dobar tenis. Svakako to ne umanjuje blamantan današnji dan u Kraljevu.
K

Koky

pre 3 meseca

Cekamo tebe da nas povedes u nove pobede!
G

Gostimirko

pre 3 meseca

Sramota obojica. BRUKA. Totalno bez volje. Lep početak godine, VATERPOLO KATASTROFA, RUKOKET TESKA KATASTROFA, DEJVIS KUP DEBAKL. Sreca u fudbalu kidamo, i na EP idemo po medalju.