Komentari na vest

Vladar univerzuma: Najbolji od najboljih

G

Gost RS

pre 4 meseca

Eto Rafi i Rodžeru prilike da barem u jednoj kategoriji završe ispred Đokovića.
T

Teniser

pre 4 meseca

Kupio Lacoste od kada nosi njihovu opremu.
L

Lektor

pre 4 meseca

Kakva smejurija, ako RF i RN imaju po cetiri priznanja, Novak bi morao da ih ima barem sest...

Joco Inter

pre 4 meseca

Nema smisla da Novak ima 2, a ova dvojica po 4. Samo ne znam zašto nije proglašen 2011. i 2015. kad je te dve godine bio dominantan sigurno više nego Federer i Nadal za ove njihove što godine kada su proglašavani..
P

Prijatelju

pre 4 meseca

Ovo je za sportistu godine, ne tenisera godine. Mesi je uzeo 2011, a Bolt 2015. Mesi je 2011 postigao 73 gola i uzeo 4 trofeja, Bolt osvojio sve zlata moguća u Pekingu. Svakako, da li ti novine daju neko priznanje je minorno, jer se to nigde ne broji, oni što se zaista broji i što je bitno, tu je svuda Nole prvi.
T

TD

pre 4 meseca

A sta je to Bolt osvojio '15 sto vec pre toga nije i '09 i '13?
p

predrag l.

pre 4 meseca

Svoj legat je podebljao, zaostavština ovog čoveka je ogromna za celu državu, za narod, sport u Srbiji, i tenis a i sport u svetu. Neverovatna želja u ovim godinama, isti žar kao pre 15 godina!!!! Kvalitet i kada se razboli, kada je iscrpljen, kada ga potkradaju kao u meču sa Runeom se ne menja!!! Sve što je postigao niko mu ništa nije poklonio, a dostigao je nivo o kom će i za 100 godina da se priča, i da se teži ka njemu!!! Da je malo pravde na ovom svetu, da je lakat bio bez problema, epidemija da nas nije zadesila, ovi uspesi bi bili još veći!!!! To je prosto zastrašujuće, koliko je čovek uprkos preprekama na ovom putu besmrtnosti dominantan!!!