""
""

BET INFO: U Notingemu kiša golova, u Londonu i Granadi po dva u prvom, miroljubivo u Darmštatu

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.10.16. | 10:30

Tako kažu nizovi...

Statistika može da bude pouzdana i nepouzdana, ali je sasvim sigurno omiljena među igračima kladionice MOZZART. Vodeći se upravo njom odlučili smo da sastavimo tiket za subotu sa nekoliko vrlo zanimljivih kvota.

Izabrane vesti

Prvi par nam je GG3+ na utakmici između Notingem Foresta i Kardifa i to pre svega zbog načina na koji igraju domaći Šumari. U dosadašnjih 13 kola engleskog Čempionšipa na mečevima Notingema je 11 puta prošao upravo ovaj tip. Kardif nije baš sklon nekim posebnim nizovima, ali na njegovim mečevima i te kako zna da padne veliki broj golova, a Notingem mu je idealan rival za tako nešto. Kvota na ovaj tip je zadovoljavajuća - 1,95.

I Premijer liga ima svoje "ofanzivce", a to su Arsenal i Midlzbro. U prvih osam kola najkvalitetnijeg ranga engleskog fudbala na mečevima koje su igrale Tobžije i Boro vrlo često je padalo po dva ili više pogodaka u prvom poluvremenu. Ekipa Arsena Vengera je taj tip "zaokružila" pet puta, a sastav Aitora Karanke četiri, stim što domaćin ima šest pobeda u dosadašnjem toku sezone, a gosti samo jedan. Kvota na 1UG 2+ je 2,15.

Sa istim tipom ćemo pokušati i na utakmici između Granade i Hihona, stim što je ovde kvota 2,85. Ali i te kako ima argumenata za stavljanje na tiket, s obzirom da je prošao na polovini od dosadašnjih osam mečeva ovih timova u dosadašnjem toku sezone. Pored toga, i jedni i drugi u ovoj utakmici vide svoju šansu za beg sa dna, pa će silno želeti tri boda.

Potpuno druge okolnosti bi trebalo očekivati u Darmštatu, gde gostuje Volfzburg. Ovaj tip je prolazio na 57 posto mečeva domaćeg tima ili na ukupno četiri od dosadašnjih sedam, a Volfzburg ima jedan više ili čak 71,43 posto. Kvota na 0-2 u ovoj utakmici je 1,76.

NAŠ TIKET

Notingem Forest - Kardif  TGG GG3+ (1,95)

Arsenal - Midlzbro 1UG 2+ (2,15)

Granada - Hihon 1UG 2+ (2,85)

Darmštat - Volfzburg UG 0-2 (1,76)

Ukupna kvota: 21,03


tagovi

Arsenalbet infoDarmštatEvropaGranadaKardif Sitiklađenjemeđunarodni fudbalNotingem ForestSporting Hihonsportsko klađenjeVolfzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara