""
""

Makso, odlaziš ili ostaješ?

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.01.18. | 11:11

Odluka mora biti doneta u narednim satima, kako bi ostalo dovoljno vremena za kompletiranje eventualnog transfera

Maksimović ide ili Maksimović ostaje? Dilema još postoji i trajaće u narednih 48 sati, odnosno do zatvaranja zimske pijace.

Izabrane vesti

Čini se da će sve zavisiti od trenera Valensije Marselina Garije Torala, koji izgleda još uvek nije prelomio.
„Maksimović ima puno zasluga za rezultate. Veoma sam srećan zbog njega jer sakuplja plodove rada iz prethodnih nekoliko meseci. Želeo bih da ostane, ali ne želim da ga povredim. Moraćemo da razgovaramo, ako ostane kod nas biće sjajno jer se radi i o igraču koji konstatno napreduje“, rekao je pre nepune dve nedelje Marselino Toral.

Dobro upućeni Superdeporte podseća da je došao trenutak da se odluči šta će biti sa srpskim vezistom. Razgovor više ne može da bude prolongiran, s obzirom da su do zatvaranja fudbalske pijace ostala dva nepuna dana. Dolazak Kokelana, kao oporavak Karlosa Solera, dodatno su pojačali konkurenciju u veznom redu, iako je pridošlica iz Arsenala igra znatno defanzivniju ulogu.

Ukoliko budu odlučili da se odreknu usluga srpskog reprezentativca, Maksimoviću neće biti problem da pronađe novu sredinu za sebe, pošto u redu za njegove usluge stoje Las Palmas, Alaves, Deportivo, Malaga, Espanjol, ali i nemački Verder, koji je pokazao interes da pozajmi srpskog vezistu do kraja sezone. U svakom slučaju, odluka mora biti doneta u narednim satima, kako bi ostalo dovoljno vremena za kompletiranje eventualnog transfera.

Valensija je Maksimovića dovela prošlog leta kao slobodnog igrača, a u dosadašnjem toku sezone odigrao je 13 utakmica u svim takmičenjima i postigao jedan gol. Pre toga je nosio dresove Astane, Domžala, a ponikao je u omladinskoj školi Crvene zvezde.

(FOTO: MN press)


 


tagovi

ValensijaŠpanijaPrimeraNemanja MaksimovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara