Jović ili Joveljić?

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.12.20. | 17:45

Jedan od njih dvojice bi mogao da povede napad Orlova u drugom delu sezone

Srbin opet u napadu Ajntrahta iz Frankfurta? Takav je plan nemačkog bundesligaša...

Konkretno: Rešilu se se Basa Dosta i žele da dovedu Luku Jovića ili Dejana Joveljića. Obe opcije su u igri...

Izabrane vesti

Iskusni holandski napadač Bas Dost je prešao u Briž sa kojim je potpisao saradnju na godinu i po dana. Ajntraht je sada krenuo u dovođenje zamene.

Prva želja je bivši napadač Luka Jović koji je pre godinu i po dana u tranferu teškom 63.000.000 evra pojačao Real Madrid posle dve fenomenalne sezone u Ajntrahtu. Ipak, mladi Srbin se nije snašao dobro u Realu, nije iskoristio šanse koje je dobio, a pratile su ga povrede i neki problemi van terena. Zidan je spreman da ga pusti već ove zime, a Ajntraht nije jedini zainteresovani klub.

Jovića na šestomesečnu pozajmicu želi Milan koji je već počeo pregovore sa njegovim agentom Falijem Ramadanijem. Opet je zainteresovana i Herta koja ga je zvala i letos, ali Ajntraht igra na kartu emocija i poznatog ambijenta koji bi sačekao Jovića. Naravno, svi klubovi žele pozajmicu jer je Jovićeva cena pala i Realu se sada ne isplati da ga prodaje. Uslov je i da Real plaća deo Jovićeve plate koja na godišnjem neto nivou iznosi preko 4.000.000 evra.

Ako ne uspe da vrati Jovića, Ajntraht će pokušati da vrati Dejana Joveljića, svog igrača na pozajmici u austrijskom Volfzbergeru. Joveljić je u Frankfurt došao baš kao zamena za Jovića ali je posle šest meseci poslat na pozajmicu u Anderleht gde nije baš ostavio neki dubok trag. Letos je usledila nova pozajmica, u austrijski Volfzberger i ona je bila pun pogodak. Mladi srpski napadač igra fenomenalno u Volfzbergeru i pitanje da li će austrijski klub pristati da okonča pozajmicu šest meseci pre planiranog roka. Pitanje je i da li se Joveljiću menja sredina usred sezone jer je ušao u sjajnu formu i dao osam golova na 19 mečeva uz obezbeđeno proleće u Ligi Evrope.


tagovi

VolfzbergerZimski prelazni rok 2021Luka JovićDejan Joveljić

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara