Lazar Ranđelović (©AFP)
Lazar Ranđelović (©AFP)

Lazar Ranđelović u neizvesnosti: Rubin (još) ne nudi novi ugovor

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.02.24. | 12:19

Aktuelni mu ističe za nešto više od četiri meseca

Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka Rubin iz Kazanja je angažovao triling srpskih fudbalera, međutim, jedino je Lazar Ranđelović potpisao kratkoročan, jednogodišnji ugovor. Sezona je proletela, početkom marta počeće drugi deo ruske Premijer lige, a naznaka o produžetku saradnje još nema.

Agent bivšeg fudbalera niškog Radničkog i neostvarene želje čelnika Crvene zvezde Vasilis Panajotakis je u izjavi za ruske medije otkrio da Rubin nije izašao pred njegovog klijenta sa predlogom o nastavku saradnje.

Izabrane vesti

"Pričaćemo o produžetku sa Rubinom u junu. Ništa nam još nisu ponudili, prerano je", prenosi Sport Ekspres Panajotakisove reči.

Ranđelović je od dolaska u klub u svim takmičenjima odigrao 13 od mogućih 14 utakmica od kojih je samo jednu počeo sa klupe, ali je i pored odlične minutaže i dalje bez konkretnog učinka u aktuelnoj sezoni.

Ovaj 26-godišnjak afirmisao se u niškom Radničkom pre nego što je leta 2018. godine potpisao za Olimpijakos. Tamo se pak nije naigrao te je minute sakupljao na pozajmicama u Leganesu i Uralu pre nego što je ovog leta za 1.000.000 evra trajno napustio Pirej.


tagovi

Rubin KazanjLazar Ranđelović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara