(© Star sport)
(© Star sport)

Transfer bomba iz Novog Sada: Nikola Čumić u Rubinu za 1.500.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.09.23. | 11:27

Vošin kapiten će sa ruskim klubom potpisati ugovor na tri godine

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Kako stvari stoje, pred sam kraj prelaznog roka, Vojvodina će se rastati sa kapitenom i najboljim igračem. Prema saznanjima Mozzart Sporta, Nikola Čumić će uskoro postati novi fudbaler ruskog Rubina, a na ime obeštećenja Staroj dami bi trebalo da pripadne oko 1.500.000 evra.

Izabrane vesti

Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić u intervjuu za naš portal pre mesec i po dana otkrio je da je Vojvodina odbila ponudu iz MLS-a za krilnog vezistu u iznosu od 2.000.000 evra, te da se za lidera ekipe sprema produžetak ugovora na još tri sezone, ali na kraju će najbolji strelac tima dobiti zeleno svetlo za odlazak u Rusiju. Ugovor sa ruskim premijerligašem Čumić bi trebalo da potpiše na tri godine. Tamo će se pridružiti nekadašnjem članu Vojvodine, Igoru Vujačiću, koji je posle četiri godine boravka u Partizanu, stigao u Kazanj.

Nikola Čumić stigao je na „Karađorđe“ pre godinu dana i brzo prirastao srcu navijačima Vojvodine. Na debiju je za pola sata igre s dva gola srušio Voždovac, a i u nastavku prvenstva nastavio sa fantastičnim partijama. Bio je najbolja karika tima, pa je početkom nove sezone nagrađen kapitenskom trakom. Zbog zapaženih partija u Voši, Čumić je dvaput dobijao poziv selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija.

Vošin kapiten je prethodnih dana bio je sa ekipom na mini pripremama na Zlatiboru, ali bi već u sredu trebalo da otputuje u Rusiju na završne pregovore sa Rubinom. U dresu Novosađana Čumić je u svim takmičenjima zabeležio 41 nastup i postigao 16 pogodaka, a sa Lalama je imao još dve godine ugovora.

Ovo će biti dvanaesti odlazak sa „Karađorđa“ ovog leta, a prethodno Vojvodinu napustili: Uroš Kabić (Crvena zvezda), Mirko Topić (Famalikao), Nemanja Nikolić (Partizan), Veljko Simić (Omonija), Nemanja Ljubisavljević (Makabi Reina), Nikola Simić (TSC), Milan Vidakov (Radnički 1923), Jovan Milošević (Štutgart), Mamadu Traore (Muaiter), Iv Baraj (Maritimo) i Aleksandar Busnić (Vizela).



tagovi

Nikola ČumićNikola ČumićTransferiLetnji prelazni rok 2023Rubin KazanjFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara