"Abubakar Oumaru i Darko Lazović"
"Abubakar Oumaru i Darko Lazović"

ALO: Oumaru preko Beverena stiže u Zvezdu?!

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.08.13. | 12:42

Pomalo neverovatna priča stiže nam iz dnevne štampe. Vreme će pokazati da li osim "dima" ima i "vatre"

Abubakar Oumaru i Darko LazovićNačin na koji je Abubakar Oumaru otišao iz Vojvodine i potpisao ugovor sa Beverenom mnoge je ostavio bez teksta, a dnevni list Alo   tvrdi da je razlog tome želja Kamerunca da se preko Belgije vrati u Crvenu zvezdu? Naime, Alo u subotnjem izdanju donosi pomalo neverovatnu priču u kojoj tvrdi da bi Abubakar mogao da se u Srbiju vrati već u januaru 2014. godine?!

Stvar je manje-više jednostavna – uprava novosadskog kluba je i posle smrti Bate Butorovića nastavila da se vodi politikom da nijedan igrač Vojvodine neće postati pojačanje Crvene zvezde ili Partizana, a Abubakar je preko belgijskog prvoligaša pronašao "zaobilazni put" do Marakane i dresa koji je već nosio tokom 2009. godine.

Izabrane vesti

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je stigao Alo, Vojvodini će od transfera u Beveren pripasti samo 50.000 evra, a istu sumu dobiće i njegov menadžer Marko Mišković. Razlog zbog kojeg je Voša dobila ovako malo obeštećenje jeste činjenica da je Abubakaru u januaru isticao ugovor, pa klub ne bi dobio ni prebijenu paru za njega. Ovako će Stara dama od narednog transfera dobiti još i 10 odsto, koji bi mogli da stignu i iz kase Crvene zvezde, koja planira da već u januaru otkupi ugovor Kamerunca.

A na Marakani bi Oumaru zarađivao oko 20.000 evra mesečno, što je nekoliko puta više od plate koju je on imao u Voši, stoji u zaključku teksta pomenutog dnevnog lista. 

Ima li istine u svemu tome... Videćemo za šest meseci

(FOTO: MN Press)


tagovi

Abubakar OumaruBeverenFK Crvena zvezdaSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara